Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.699

Alegeri În Motociclismul Românesc

green.kecske

237 vizualizări

Anul 2014 se va dovedi a fi hotărâtor pentru motociclismul românesc. Pe data de 8 Martie este rândul Federaţiei Române de Motociclism să îşi aleagă noul sau vechiul preşedinte. Costin Oprea, preşedintele BGS MOTORSPORT, este principalul contracandidat al actualei conduceri, aflată în funcţie de opt ani de zile.

Aşa cum afimă Costin Oprea în scrisoarea adresată cluburilor aparţinand Federaţiei Române de Motociclism, echipa cu care va candida este extrem de puternică, fiind formată din unii dintre cei mai reprezentativi oameni ai motociclismului românesc, care vor candida pentru cele patru posturi vacante de vicepreşedinte, după cum urmează: Florian Pop, Ciprian Popescu, Ionuţ Mistode şi Emanuel Gyenes.

Costin Oprea: "Am încredere că în acest format, cu aceşti oameni valoroşi alături, fiind atât sportivi, cât şi organizatori de curse, alături de cluburile care doresc o schimbare în bine, putem duce motociclismul românesc la un nivel înalt".

Conform aceleiaşi surse citate, Costin Oprea, împreună cu echipa sa, intenţionează să aducă un set de schimbări atât în plan administrativ, cât şi în cel sportiv.

Cea mai mare parte a proiectului echipei se fondează pe nemulţumirile acumulate în ultimii opt ani de zile de către majoritatea cluburilor afiliate Federaţiei Române de Motociclism.1 comentariu


Recommended Comments

Mult succes, ar fi timpul pt detronarea mafiotilor ce muncesc cu mainile in san pt promovarea sportului pe doua roti. Ar fi timpul sa se faca si treaba, asa ca pe doua roate (si repede si bine si periculos).

 

Sustin schimbarea!

Distribuie acest comentariu


Link către comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×