Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.741

O Super Motocicletă Unică În Lume: Lotus C-01

green.kecske

240 vizualizări

Motocicleta Lotus C-01 fusese anunţată cu aproape un an în urmă, aceasta fiind acum prezentată pentru prima dată. Caracteristicile ei tehnice sunt cu adevărat impresionante.

blogentry-41220-0-36578400-1393061135_th

Rezervorul motocicletei este fabricat din fibră de carbon, scopul cu care acest material a fost folosit fiind acela de a reduce din greutate. Motorul ei are 1195 cc, el dezvoltând 200 CP.

Ambreiajul este unul hidraulic, iar cutia de viteze are şase trepte. Motorul este controlat electronic, el fiind pornit digital. Pe roata din faţă există un disc dublu de frânare, cea din spate fiind dotată cu un singur disc. Cei care vor sa comande această supermotocicletă o pot configura după propria dorinţă.

Din păcate pentru pasionaţi, doar 100 astfel de motociclete vor fi construite. Şasiul motocicletei Lotus C-01 este făcut din oţel (de calitatea celui folosit în aviaţie), fibră de carbon şi titan, ceea ce face posibilă greutatea ei de doar 181 de kilograme. Celebra companie Lotus, cunoscută pentru maşinile ei de curse, a acordat dreptul de producţie a acestui model companiei Kodewa.1 comentariu


Recommended Comments

Desenata de foame pe un servetel la pseudorestaurantul mcd inainte sa place flamanda din cauza pseudomancarii...

 

Motoare din anii 90 sunt mai frumoasa ca tigaia asta din fibra de carbon... Trebuiau sa stea de vorba cu cei de la karbonizer de la noi... le faceau ei motocicleta nu eufoniu asta.

Distribuie acest comentariu


Link către comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×