Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    131
  • comentarii
    5
  • vizualizări
    33.040

Petrecerea MotoMartisor

Autentifica-te  
NDX

237 vizualizări

http://www.blackhelmets.ro/2014/03/04/petrecerea-motomartisor/' send='false' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida grande'>

Si pentru ca in timpul zilei am actionat in trafic era cazul ca seara sa lasam motoarele acasa si sa serbam si noi un pic, in primul rand cu doamnele si domnisoarele noastre care ne tolereaza lipsa de acasa chiar si in zilele in care ele sunt sarbatorie si alaturi de soferitele care ne-au insotit la petrecere.

Am asediat Club Salamandra unde se mai aflau cateva persaone care serbau o zi de nastere, am pus monopol pe muzica si am dat drumul la rock-areala.

Mai tarziu dupa ce ne-am facut curaj am urat ”BUN VENIT IN FAMILIE” asa cum se cuvine noilor prospecti si am continuat petrecerea pana in zori de zi.

Asa cum am zis in seara cu pricina o spunem si acum : „odata cu drepturi vin si obligatii” dar noii viitori membrii ai familiei sunt cat se poate de hotarati asa ca nu putem decat sa ne bucuram impreuna si sa facem cat mai multe mii de km impreuna.

Cum o poza face cat 1000 de cuvinte sa le lasam pe ele sa vorbeasca…. (cele in care ne clatinam…ne-am permis sa le cenzuram :) )        

header

Sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×