Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.702

Hell Ride - Un Film Despre Motocicliştii Cei Răi

green.kecske

181 vizualizări

N-am văzut un film de aventuri cu motociclişti. Cum traversează ei 9 ţări şi 9 mări, continente. Să vedem o poveste romantică despre 2 iubiţi de pe aceeaşi şa, despre cum se leagă prietenii frumoase cu străinii, depre locuri frumoase traversate, despre peripeţii uimitoare, despre experienţe memorabile.

În schimb avem ceva filme cu hell angle, cu ghetoişi spilcuiţi pe hayabuse şi raperi furiosi şi iuţi de pneuri, dar incălţaţi cu adidaşi. Acum vreo 10 ani era la modă "Torque" şi m-am îngrozit cât de prost putea fi acel film. Am mai văzut "Easy rider" şi m-am gândit că filmele bune cu motociclete sunt cele cu chopperişti.

Am luat de curând "Hell ride", un film din 2008 de Tarantino. Cei mai buni actori : Michael Madsen şi spectaculoasa Leonor Varela. Filmul merită văzut, are ceva din "Kill Bill", are mult Tarantino. Sunt 2 găşti de chopperişti, care îşi împart gloanţe şi săgeţi din arbalete. Când n-au arme, îşi împart pumni. Dacă nu sunt duşmani, ci tovarăşi, îşi cară pumni ca să-şi lămurească punctele de vedere şi să se mai destindă.

E unul, Pistolero, care e şeful celor mai puţin răi şi care pare a fi şi cel mai inteligent, fiind capabil să conceapă un plan şi să-l ducă la îndeplinire. Planul este să-şi răzbune un "frate" omorât de cealaltă bandă, condusă de Billy Wings, un nenorocit care se recunoaşte după faţă şi armă. Când nu se întâlnesc, cele 2 găşti se ocupă cu chestii bărbăteşti: beau bere multă şi agaţă la greu femei uşoare. Sunt ceva "scenete" care se uită mai greu. În rest, oricât s-a străduit Tarantino să ne arate latura umană a unor personaje, cred că nu prea i-a ieşit. Aproape niciodată nu-i iese. În rest, ceva peisaje frumoase prin zone deşertice, câteva replici mai de doamne-ajută, multe choppere incomode, aspecte de viaţă pe care nu ţi le doreşti şi o femeie frumoasă clocotind tot timpul.

Dacă ai o motocicletă prin preajmă merită să vezi filmul, fiindcă aşa îi şade bine unui motociclist când e vremea care e afară: să se uite la filme cu motociclişti, altele decât Torque.

Sursa articolului aici.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×