Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    265.460

Marquez, Favorit Şi În Sezonul 2014 La Moto Gp

green.kecske

280 vizualizări

Din 2009 până în prezent este intervalul în care titlurile mondiale la Moto GP au fost câştigate de Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner şi Marc Marquez.

În sezonul 2013, spaniolul Marc Marquez a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie. Anul acesta, misiunea ibericului va fi una dificilă, în condiţiile în care ultimul pilot al clasei Moto GP care a reuşit să îşi apere titlul a fost Valentino Rossi, în 2009. Mai mult, Rossi este singurul pilot din ultimii 15 ani cu o astfel de performanţă.

Totuşi, constanţa lui Marquez de anul trecut a fost dezarmantă pentru concurentă - în fiecare Grand Prix incheiat, spaniolul a fost pe podium. Marquez a stabilit 25 de recorduri mondiale şi, în medie, fiecare Mare Premiu a adus cel puţin o astfel de performanţă pentru pilotul Honda Repsol.

În noiembrie 2013, "Jokerul" a devenit cel mai tânăr campion mondial din istoria de 65 de ani a Moto GP-ului. Vechea performanță fusese stabilită în 1983 de către americanul Freddie Spencer. Iar seria lui Marquez poate continua.

Sezonul 2014 va debuta pe 20 martie, în nocturna circuitului Losail. Weekend-ul din Qatar va putea fi urmărit în direct şi în exclusivitate pe Digi Sport.1 comentariu


Recommended Comments

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×