Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.699

Două Roţi - Întotdeauna Mai Bune Decât Patru

green.kecske

171 vizualizări

Pentru că nimic nu se compară cu libertatea pe care ţi-o dă o motocicletă! Pentru că îţi dă toată mobilitatea de care ai nevoie, nu există nicio piedică între tine şi realitate, între tine şi peisajele superbe şi nu trebuie să deschizi geamul pentru a respira aer curat.

http://vimeo.com/89864808

Odată eliberat din cuşca de oţel, eşti într-o lume în care experimentezi o nouă graniţă neafectată de filtre HEPA sau de controlul climatic. Corpul tău va simţi impactul cu sutele de picături de ploaie şi va absorbi vântul care suflă cu putere. Pielea ta va simţi uşoara încălzire când urci pe un deal şi răcoarea când soarele se va ascunde printre creste. Nu vei mai fi ghemuit în spatele unui volan, deconectat de la natură şi mediu. Îmbină această libertate cu o notă de performanţă şi vei primi ceea ce experţii numesc distracţie pură.

Libertate. Distracţie. Prieteni. Adrenalină. O minte limpede şi o conştiinţă curată. Toate acestea sunt motive pentru a rămâne în şa. Dar un adevăr şi mai simplu despre motociclism te face să te întorci pentru mai mult: întotdeauna te simţi mai bine după ce ai făcut o plimbare cu motocicleta!0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×