Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    264.685

Smaeb A Impresionat Plăcut Şi În 2014

green.kecske

254 vizualizări

În weekendul 4-6 Aprilie 2014 la ROMAERO București au loc două evenimente majore din industria comercianților de motociclete: scutere și atv-uri pe de o parte, biciclete și tot ce ține de transportul pe două roți pe de altă parte - Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti şi Expobike.

SMAEB și EXPOBIKE sunt două dintre expozițiile de profil ce reunesc aproape toate firmele importante din cele două domenii de activitate. Cele două saloane s-au desfășurat în paralel în cadrul complexului ROMAERO Băneasa în perioada 4-6 Aprilie 2014.

Peste 60 de expozanți la moto și peste 35 la biciclete au asigurat expunerea mărcilor pe care le reprezintă în România: motociclete, scutere, atv-uri, biciclete și foarte multe accesorii și consumabile. SMAEB și EXPOBIKE au adus în fața publicului interesat de transportul pe două roți peste 500 de branduri de top din domeniile moto și velo, pe o suprafață interioară închiriată de 11.000 mp (egal împărțită între cele două expoziții, hangarele 105 și 106 la biciclete și 107 la motociclete).

Și pentru că nu se poate expoziție pe două roți fără spectacol pe două roți pentru vizitatori, organizatorii au excelat prin asigurarea celui mai variat program de cascadorii moto dintre toate edițiile de până acum: free-style motocross, stunt moto și cursă de scutere!

NONTAS Logothetis din Grecia au fost să ne încânte cu un show de FMX - freestyle motocross: sărituri și acrobații la peste 10 metri înălțime, pe o rampă special amenajată. Și pentru că publicul în marea lui majoritate nu a văzut încă un back-flip pe viu, acum a fost ocazia. Nontas a executat câte un back-flip la fiecare show (3 sâmbătă, 2 duminică). Pentru ca spectacolul să fie deplin, Nontas a fost însoțit de către campionul Greciei la motocross, și el un freestyler de succes.

MIKEBOY din Ungaria a fost pentru a ne arăta ce înseamnă stunt moto de calitate: wheelie, stoppie și toate celalalte "figuri" ce ne fac să ne întrebăm dacă ceea ce vedem este real!

Sorin AXA din România a completat programul de stunt, pentru că și stunterii noștri au ajuns la un nivel foarte ridicat de performanță. Cu trei antrenamente pe săptămâna, Sorin ne-a arătat că avem un nivel apropiat de riderii din țările vecine, faptul fiind confirmat de locul 5 obținut la Stunt Battle în Bulgaria, anul trecut. Sorin a fost însoțit de către Mariu Ariton, locul 7 la același concurs anul trecut.

Deşi salonul a fost dedicat motocicletelor, pe lângă producătorii Yamaha, Suzuki, Kawasaki, KTM, Aprilia, Ducati, BMW şi altele, vizitatorii au avut prilejul de a admira şi atv-uri, snowmobile, skijet-uri,utv-uri şi quad-uri. Dintre atv-urile expuse nu au lipsit modele din gama Linhai, Can-AM, TGB, Kawasaki, Yamaha.

O galerie completă cu imagini de la eveniment aici:

http://www.pro-bike.ro/forums/gallery/album/1240-/0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×