Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.741

Stil În Mişcare: Yamaha A Lansat X-Max 400 Momodesign

green.kecske

169 vizualizări

De la lansarea sa în 2013, X-MAX 400 s-a impus drept cel mai de succes model pe piaţa scuterelor sportive. De altfel, odată cu primul TMAX, Yamaha a revoluţionat acest sector dedicat celor care se bucură de o viaţă dinamică şi au nevoie de o soluţie de transport pe măsură. Iar cheia succesului Yamaha este performanţa motorului de 400 cc, agilitatea şasiului, dar şi caroseria suplă, dotată însă cu surprinzător de multe spaţii de depozitare.

În 2014, Yamaha pune şi mai mult accentul pe stilul lui X-MAX şi lansează, împreună cu renumita casă italiana de design MOMO, modelul X-MAX MOMODESIGN, direct adresat clienţilor care îşi doresc ca scuterul lor să se bucure de un look de mare clasă! Ba mai mult, cum căştile MOMO Design sunt extrem de apreciate de către cei preocupaţi de o imagine fără cusur, există două căşti special create pentru clienţii noului X-MAX, după cum vom vedea în continuare!

Pentru un aspect premium, noul X-MAX vine cu o grafică specială, care pune în evidenţă linia sa sportivă, la fel cum o face şi parbrizul sport fumuriu, cu logo-ul MOMO Design. Flerul italienilor de a crea lucruri pur şi simplu frumoase se vede şi pe ghidonul acoperit cu un capac satin – cromat, manşoanele realizate dintr-un cauciuc special, cu capace prelucrate prin maşinare din oţel inoxidabil, dar şi în grafica specială de care se bucură indicatoarele de bord, care par a aparţine mai degrabă unui sedan de lux.

Carenele laterale sunt răsfăţate cu "tratamentul" unei grafici speciale, cu reflexii de aluminiu, iar această imagine metalică este accentuată de platformă pentru picioare, realizată chiar din aluminiu. Şaua acestui X-MAX este una pe măsură, în două tonuri de culoare, cu o textură aparte, astfel încât în oraş să nu existe un scuter mai la modă!

Yamaha şi MOMO Design au colaborat şi în producerea unei exclusiviste căşti MOMODESIGN pentru riderii atenţi, după cum spuneam, la felul în care se prezintă. Casca este disponibilă în două variante, MD Jet Helmet - cu trei opţiuni de culoare, logo Yamaha Speedblock şi logo MOMODESIGN şi MD Demi Jet Helmet Light, inspirată de modelele purtate de piloţii de elicopter, cu visor flip up şi ochelari de soare interiori, alături desigur de logo-urile MOMO DESIGN şi Speedblock.

De reţinut că Yamaha şi MOMO Design au mai colaborat şi în 2012 pentru modelele X-MAX 250 şi X-MAX 125 MOMODESIGN, două scutere care s-au bucurat de apreciere, dobândind rapid un renume de scutere "fashion". Iar cu noul X-MAX 400 MOMO DESIGN, Yamaha continuă să fie un lider al sectorului de scutere sportive, în termini de stil şi de performanţă!

Sursa articolului aici.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×