Mergi la conţinut

BlackHelmets' Blog

  • postări
    155
  • comentarii
    6
  • vizualizări
    58.824

Mars Moto BlackHelmets editia a VI-a


NDX

761 vizualizări

http://www.blackhelmets.ro/2014/04/14/mars-moto-blackhelmets-editia-a-vi-a/' send='false' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida grande'>

Ca in fiecare an, se pare ca 2014 a inceput cu  ghinion pentru unii dintre noi si din pacate fatal pentru altii. Din neglijenta soferilor si din dorinta nebuna a motociclistilor de a alerga pe sosea dupa perioada de hibernare s-au produs peste 47 de evenimente rutiere in care au fost implicati motociclisti, cateva din acestea soldandu-se cu decesul pilotului, in doar 2 luni de cand s-a topit zapada.

Trebuie sa recunoastem ca in comparatie cu anii anteriori, acestea au scazut numeric insa ca si violenta si-au pastrat o linie constanta. Ar trebui sa le multumim soferilor care au fost atenti cu noi, ne-au evitat, ne-au facut loc si uneori chiar au oprit ca sa ne lase sa trecem dar in aceeasi masura ar trebui sa ii atentionam pe cei care inca nu constientizeaza faptul ca nu sunt singurii participanti la trafic si ca odata cu achizitia unui auto nu primesti si o bucata de strada.

Asadar in data de 26.04.2014 vino alaturi de noi la un mars moto prin centrul Bucureștiului. Ne strangem in parcarea de la Fantana Miorita  la orele 14:00-14:50, dupa ce schimbam impresii si pareri la orele 15:00 ne vom pune in miscare pe ruta Fantana Miorita-Piata Presei Libere-Arc de Triumf- Kisseleff- Piata Victoriei- Calea Victoriei -Splaiul Dambovitei si vom opri in parcarea supraterana de la Eroii Sanitari.

 

Ca si reguli de participare :

-intre orele 14:00- 14:40 toti participantii trebuie sa fie prezenti la locul de intalnire

-la ora 14:50 ne vom pune in miscare pe traseul stabilit, incolonati pe banda 1

-viteza medie de deplasare va fi de 40km/h

-deplasarea se va face doar pe banda 1

-fara teribilisme, dat pe o roata, agresivitate fata de soferi sau alti participanti, toate divergentele pe care le aveti le lasati acasa. Vrem sa ne facem auziti, vazuti si apreciati pentru mandria si onoarea de a fi motociclist, nu sa creem panica.

-pe intreg traseul in afara coloanei pe partea stanga (banda 2) se vor afla mai multi motociclisti responsabili cu siguranta particiantilor care vor avea grija sa fie evitate evenimentele nedorite.

-obligatia participantilor este sa opreasca si sa se puna in miscare la semnalul motociclistilor responsabili cu siguranta, precum si sa respecte celelalte indicatii date, ceilalti participanti sunt rugati sa ramana in coloana.

-odata pusi in miscare motocicleta din spate nu o va depasi pe cea din fata. Distanta intre motociclete trebuie sa fie una care sa ofere siguranta iar pozitionarea pe banda se va face in zig-zag.

-nu vom opri la semafoare, deplasarea se va face impreuna cu politia rutiera si avem culoar de libera trecere .

-este interzis comportamentul antisocial, scandarea diverselor lozinci care nu au legatura cu aceasta activitate, adresarea de injurii sau ofense pietonilor sau altor participanti la trafic.

-toti participantii sunt rugati sa isi ia masuri de siguranta privind combustibilul si starea de functionare a motocicletei.

-dupa incheierea marsului defluirea se va face individual, fiecare cu ce treaba mai are.

Dupa mars,incepand cu ora 20:00 va invitam la un pahar cu vin fiert si o bere rece la Salamandra, in Grozavesti. http://www.restaurantsalamandra.ro/img/CONTACT.html

Pentru cine vrea sa isi faca tricou cu mesajul marsului, sigla pe care puteti sa o aveti pe tricouri negre XXXL purtate peste echipament este: http://www.blackhelmets.ro/wp-content/uploads/2012/04/TRICOU.jpg

Dati JOIN si la event-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1397643817181224/?ref_newsfeed_story_type=regular

Sursa

1 comentariu


Recommended Comments

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...