Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    35.089

Performanţă dublă incredibilă pentru Sykes, Baz şi KRT la Motorland

Autentifica-te  
United Motors

314 vizualizări

Performanţă dublă incredibilă pentru Sykes, Baz şi KRT la Motorland

Performanţă dublă incredibilă pentru Sykes, Baz şi KRT la Motorland

 

O performanţă uimitoare pentru piloţii KRT Superbike, Tom Sykes şi Loris Baz, care au terminat pe locurile 1 şi 2 în ambele curse de 17 tururi la Motorland Aragon, de ambele dăţi Sykes terminând în faţa lui Baz. David Salom a terminat prima cursă pe locul 13, iar cea de-a doua pe locul 10. Tom şi Loris conduc acum campionatul, având 75, respectiv 71 de puncte.

Această etapă a adus pentru piloţii KRT, Sykes şi Baz, o performanţă de neegalat pe circuitul de la Motorland Aragon, aceştia plecând la start tot de pe primele 2 locuri. Kawasaki conduce în acest moment şi în clasamentul constructorilor cu o diferenţă de 10 puncte.Temperatura la startul primei curse, 10:30, a fost scăzută, dar cu toate acestea Sykes s-a instalat imediat pe primul loc şi a continuat să meargă în stilul său inconfundabil.

Tom a simţit mai multă presiune în cursa a 2-a, unde a fost urmat îndeaproape de coechipierul său. Un atac târziu a venit din partea italianului Marco Melandri, dar care a rămas fără rezultat după ce italianul a greşit intrarea în ultimul viraj în ac de păr. Tom a terminat în faţa lui Loris cu numai 0.338 secunde în cea de-a 2-a cursă, dupa un weekend uimitor pentru piloţii KRT. Tom a câştigat cea de-a 16 cursă din carieră.

David Salom a fost deasemenea în formă, în ciuda recentei accidentări de la mână, terminând al doilea dintre motocicletele Evo în prima cursă şi primul în cea de-a doua.

Următoarea cursă din calendar va avea loc pe 27 Aprilie la Assen, în Olanda.

Tom Sykes: "A fost foarte important să aducem o astfel de performanţă cu noi, după primul weekend în Phillip Island. Am marcat două victorii astăzi, dar după patru sau cinci tururi în cea de-a doua cursă se simţea departe de a fi perfect! Prima cursă a fost foarte bună şi am avut un set-up bun, care ne-a dat un ritm potrivit pentru pista rece. Mă aşteptam la mai multe căzături, dar s-a terminat totul cu bine. M-am gândit că a doua cursă va fi mult mai simplă în condiţii de vreme caldă, aşa că am mers tot ci SC0, ca la prima cursă. Cei doi concurenţi din spatele meu sigur aveau mai multă aderenţă decât mine, dar am fost siguri că pot controla Ninja ZX-10R. Am avut un plan pentru ultimul tur de a-i ţine în spatele meu – şi a funcţionat. Marco a încercat o depăşire, dar nu a putut lua curba bine în ultimul tur. A fost o cursă minunată şi pentru noi şi pentru spectator."

Loris Baz: "A fost o schimbare a temperaturii la a doua cursă, aşa că am schimbat roata din spate pentru a se potrivi. Ştiam că prima cursă va fi dificilă pentru noi, datorită temperaturii joase, dar am sperat că pista va fi mai caldă pentru a putea folosi anvelopa SC0. L-am convins pe Pere, şeful meu de echipaj, s-o utilizăm pe cea moale şi cred că a fost o decizie bună, pentru că Tom părea să se fi chinuit un pic mai mult în a doua cursă cu alt tip de anvelopă. L-am prins după câteva ture, am avut o cursă bună şi ne-am bucurat de fiecare. Am încercat să îl întrec pe Tom, dar am pierdut puţin. Ştiu că Melandri se apropia din ce în ce mai mult, aşa că am vrut să îl depăşesc pe Tom cât mai repede posibil, dar nu am reuşit. Pe pistă ne-am luptat ca de obicei, dar suntem aici, aproape de victorie, pe podium la dublu , iar ăsta este un semn bun pentru restul sezonului. Sunt încă al doilea în campionat şi acum vom merge la Assen."

David Salom: "A fost greu în aceste două curse şi am avut nişte problem mai înainte în weekend, pentru că am încercat anumite piese electronice. În prima cursă a fost greu pentru că nu am avut ritmul dorit. În cea de-a doua a fost uşor pe de-o parte, deoarece am avut un set-up mai bun, dar a fost mult mai dificil pe de altă parte, pentru că nu am putut ajunge departe de Leon Camier. El a mers foarte repede la ultiul tur, iar Niccolo Canepa a fost foarte aproape de mine, dar am reuşit să ajung în top zece. Sunt fericit pentru echipă, pentru că toţi au lucrat din greu şi toţi piloţii KRT au avut o zi minunată."

{AG}KRT_team{/AG}

Sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×