Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    264.720

Slowride The City! - Campanie De Responsabilizare A Motocicliştilor În Trafic

green.kecske

427 vizualizări

Motoare turate, adrenalină şi mult optimism pentru un an fără accidente pe șosele. De weekendul trecut vom vedea din ce în ce mai mulți motocicliști în trafic. S-a deschide sezonul moto oficial!

Evenimentul a avut ca scop promovarea "bunului simț în trafic", spune Stelian Muscalu, realizator al emisiunii Business Club și membru al grupului moto SlowRiders.

"Încercăm să responsabilizăm motocicliștii, fiindcă până acum marea majoritate a motocicliștilor a făcut pliante, cu mesajul: Șoferi, atenție la motocicliști. Încercăm să recitim sloganul acesta invers, să spunem: Motocicliști, atenție la șoferi. Din păcate, nici motocicliștii nu sunt niște îngeri. Conform statisticilor poliției, într-adevăr, majoritatea accidentelor moto se întâmplă din cauza șoferilor. Dar și motocicliștii au o parte de vină", spune Stelian Muscalu.

Parada moto organizată de SlowRiders a avut loc pe 12 Aprilie. Punctul de plecare a fost rondul Piața Alba Iulia, la ore 14:30. Motocicliștii au mers pe bulevardele principale ale Capitalei, iar punctul final a fost Palatul Ghika. Aici a avut loc şi o petrecere și un concert.

Te invit să vezi filmările şi fotografiile de la eveniment dacă nu ai fost, poate anul viitor iei şi tu parte la "responsabilizarea motocicliştilor".

Fotografiile de la eveniment se găsesc aici:

http://www.pro-bike.ro/forums/gallery/album/1241-slowride-the-city-2014/0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×