Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.699

Tatăl Și Fiul Se Antrenează Cot La Cot - Ionel Și Patrick Pascotă Se Pregătesc Pentru Noi Titluri De Campioni

green.kecske

203 vizualizări

Multiplul campion național la motociclism viteză, Ionel Pascotă, se antrenează intens pentru noul sezon, de data aceasta însoțit pe circuit și de băiețelul său, micuțul Patrick. Pascotă senior va concura anul acesta în Campionatul Național și în Campionatul European de Est, în timp ce Patrick va concura în nu mai puțin de trei ramuri de motociclism.

Tatăl și fiul s-au antrenat săptămâna aceasta la Arad, pe circuitul Vik Power, iar săptămâna viitoare se mută pe circuitul Euroring, din Ungaria. Clubul Pascotă Racing Team, pentru care vor concura cei doi, s-a mutat oficial de la Giroc la Timișoara, și va primi sprijinul autorităților locale.

Ionel Pascotă va concura pentru titlul de campion în Campionatul Național și în Campionatul European de Est, în ambele la clasa 500 cmc. "Mă pregătesc intens atât pentru Campionatul Naţional cât şi pentru Campionatul European de Est, în ambele competiţii urmând să concurez la clasa SuperSport", a declarat motociclistul. Campionatul European de Est va debuta în 11 mai, odată cu prima cursă de la Belgrad.

Patrick Pascota vrea să continue tradiția începută de străbunicul său și continuată de bunic și tată. Cel mic va concura la trei ramuri de motociclism, atât la viteză, dar și la SuperMoto și Motocros. La viteză pe circuit Patrick va concura la clasa 50 cmc, la fel ca și la Motocros, în timp ce la Supermoto va alerga la clasa 65 cmc. Primul concurs al micului vitezist va avea loc în data de 27 aprilie, la Arad, la ramura SuperMoto.1 comentariu


Recommended Comments

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×