Mergi la conţinut

MOTOBOOM

  • postări
    237
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    73.779

MOTOBOOM

626 vizualizări

Constructorul japonez Honda a prezentat oficial noua motocicleta CB300F. Aceasta lansare nu a fost deloc surprinzatoare pentru cunoscatori, fiind asteptata de ceva vreme dupa zvonurile aparute pe internet. Practic, Honda CB300F este versiunea naked a modelului sport CBR300R, ambele modele avand aceleasi specificatii tehnice.

Pa langa sasiu, versiunea naked CB300F mosteneste si acelasi motor monocilindric de la modelul CBR300R. Cu o capacitate cilindrica de 286cc, acesta dezvolta o putere de 30,4 cp si un cuplu maxim de 26 Nm. Astfel va puteti bucura de performantele modelului sport CBR300R dar cu o pozitie de condus mult mai confortabila, specifica motocicletelor street naked.

In privinta suspensiilor, noua motocicleta dispune pe fata de o furca telescopica de 37 mm, iar pe spate de un amortizor reglabil Pro-Link. Sistemul de franare este asigurat pe fata de un disc cu diametrul de 296 mm, actionat de un etrier cu doua pistonase, in timp ce pe spate beneficiaza de un disc cu diametrul de 220 mm si un etrier cu un singur pistonas.

Design-ul este foarte asemanator cu cel al fratiorului sau mai mare, CB500F. Potrivit constructorului, noul naked este o motocicleta ideala pentru cei care isi doresc sa-si inceapa aventura pe doua roti, reprezentand in acelasi timp o modalitate ieftina de transport prin traficul aglomerat al oraselor datorita motorului sau econom si a pretului de achizitie scazut.

Honda CB300F va fi disponibila intr-o singura versiune, atat pentru piata americana cat si pentru cea europeana. Aceasta va ajunge la dealeri in aceasta toamna, deocamdata doar in culoarea rosie.

Sursa

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...