Mergi la conţinut

MOTOBOOM

  • postări
    237
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    73.779

MOTOBOOM

570 vizualizări

Constructorul american Polaris a incheiat un contract de colaborare cu cei de la Kohler, o compania americana care va furniza motoarele ce echipeaza noile UTV-uri Polaris Diesel. Astfel, modelele 2015 Polaris Ranger Diesel si Polaris Ranger Crew Diesel vor fi propulsate de motorul Kohler KDW1103, cu o capacitate de 1028cc.

“Suntem foarte incantati sa anuntam parteneriatul nostru cu Polaris in vederea dezvoltarii noilor UTV-uri diesel utilitare. Motoarele KDW1103, produse de Kohler, se potrivesc perfect cu acest tip de vehicule, avand caracteristici tehnice specifice industriei auto. Sistemul performant de injectie al acestora asigura o putere suficienta si un consum redus de combustibil, specific motoarelor diesel”, a declarat Jeff Wilke, managerul companiei Kohler Engines.

Datorita sistemului de combustie si injectie de ultima generatie, motoarele Kohler KDW1103 indeplinesc toate cerintele agentiilor internationale de protectie a mediului (EPA, CARB si EURO) in ceea ce priveste emisiile de gaze. Potrivit producatorului, aceste motoare sunt racite cu lichid iar sistemul de transmisie este pe curea, putand oferi turatii de pana la 4.200 rpm.

De asemenea, motoarele Kohler KDW1103 pot sa asigure un curent de 110 amperi pentru a alimenta o gama larga de accesorii ale UTV-ului, oferite de cei de la Polaris: proiectoare suplimentare, trolii, diferite sisteme de incalzire, sisteme audio, etc. Cei de la Kohler sustin ca acest tip de motoare se potrivesc perfect pentru vehiculele off-road, fiind foarte rezistente si robuste. Acestea sunt fabricate din fonta, formand un pachet compact si durabil.

“Inginerii nostri sunt foarte atrasi de performantele acestor motoare diesel de la Kohler. Acestea sunt foarte compacte si eficiente iar emisiile de gaze sunt extrem de scazute in comparatie cu alte motoare diesel, fara a compromite performanta oferita de acestea. Motoarele Kohler sunt cea mai buna solutie pentru noile modele 2015 de UTV-uri Polaris Ranger Diesel”, a spus Steve Schiebel, managerul de productie al Polaris Ranger.

Sursa

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...