Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    46.442

Ninja H2 - inovaţie şi performanţă pe două roţi

Autentifica-te  
United Motors

194 vizualizări

Ninja H2 - inovaţie şi performanţă pe două roţi

Ninja H2 - inovaţie şi performanţă pe două roţi

 

Cu performanţe de ultimă oră, recunoscute ca fiind elementul de bază din ADN-ul la nivel mondial al Kawasaki, compania va prezenta încă o motocicletă inovatoare la Intermot Motorcycle din Köln, pe 30 Septembrie. O motocicletă construită dincolo de aşteptări, Ninja H2.

Conturând proiectul cu ajutorul abilităţilor şi experienţei experţilor din întreaga industrie aerospaţială, turbina de gaze şi alte componente de înaltă tehnologie fiind proiectate cu mare grijă, Kawasaki anticipează un interes internaţional colosal pentru Ninja H2.

Valorificând puterea colectivă din echipa Kawasaki de fabricaţie, noul Ninja H2 va reprezenta o inginerie unificată şi o abordare ideală a noilor tenologiei.

H2, capturând spiritul de 750 cmc Mach IV, alături de 500 cmc cu trei cilindri al H1 şi cei 903 cmc ai Z1 Super Four, alătură performanţă imaginii Kawasaki. Proiectul H2 este conceput pentru a adduce încă un nume care întruchipează performanţa şi tehnologia de ultimă oră, Kaawasaki schimbând imaginea de ansamblu a motocicletelor pentru totdeauna.

{youtube}aOO4YV01nWw{/youtube}

Sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×