Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    45.521

Vezi modelele Versys 650 şi Versys 1000 în primele imagini oficiale

Autentifica-te  
United Motors

308 vizualizări

 Vezi modelele Versys 650, Versys 1000 în primele imagini oficialeVezi modelele Versys 650 şi Versys 1000 în primele imagini oficiale

Acum te poţi bucura de prima colecţie completă de fotografii oficiale cu noile modele Kawasaky Versys 650 şi Versys 1000, care au fost deja dezvăluite la Salonul Intermot, dar şi cu modelul Vulcan S, care va fi prezentat oficial la EICMA.

Kawasaki Versys 650

Cea mai recentă reîncarnare a lui Versys 650 a fost lansatăla Cologne, Germania, la Salonul Intermot. Versys 650 este deja popular pentru capacitatea sa de a se adapta în orice situaţie şi pentru distacţia pe care o oderă, fiind reproiectat pentru a reflecta caracterul sportiv tipic Kawasaki, ADN-ul fiindu-i modificat semnificativ pentru 2015.

Dispunând de un nou design, Versys 650 este proeminent, farurile frontale sunt duble, iar carena arată perfect şi asigură o protecţie la vânt foarte mare. Eficienţa consumului de combustibil a fost şi ea îmbunătăţită, pentru a asigura ore întregi suplimentare de bucurie pe orice fel de stradă.

Poziţia motociclistului va fi foarte naturală, relaxată, pentru că Versys 650 chiar asta vrea să ofere: un nivel ridicat de control şi confort.

Mai multe detalii despre Kawasaky Versys 650 poţi citi aici.

 {AG}versys_650{/AG}

Kawasaki Versys 1000

 

Versys 1000 a fost reproiectat inteligent, completând familia renăscută a tuturor motocicletelor de stradă din noua gamă de modele Kawasaki. Are un aspect nou, iar caracterul sportiv şi distracţia sunt principalele atribute ale noului model Versys 1000. Stilul familiei Kawasaki este inconfundabilă numai văzând farurile, iar carenele nu doar arată ideal, ci asigură şi o aerodinamică îmbunătăţită.

Fanii predecsorului său sunt deja familiarizaţi cu turaţile nesfârşite şi răsunătoarea evacuare. Cursa mare a suspensiei şi roţile de 17 inch râmân de la modelul anterior, dar toate sunt îmbunătăţite, pentru a putea oferi performanţa şi distracţia pe care o promit.

Mai multe detalii despre Kawasaky Versys 1000 poţi citi aici.

{AG}versys_1000{/AG}

Sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×