Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    42.398

Vulcan S - primele informaţii şi imagini oficiale

Autentifica-te  
United Motors

313 vizualizări

Vulcan S - primele informaţii şi imagini oficiale

Vulcan S - primele informaţii şi imagini oficiale

 

Completarea familiei Vulcan cu o motocicletă nouă, unică şi de capacitate medie face fericiţi mulţi fani ai brand-ului Kawasaki, care preferă să gândească „în afara cutiei”. Deja dezvăluit în Statele Unite, noul Kawasaki Vulcan S va fi primit şi în Europa cu un entuziasm la fel de mare, când va fi dezvăluit în Noiembrie la EICMA, Milano.

Vulcan S este mai presus de cuvinte, dar niciun caz nu este un cruiser obişnuit, având o abordare inovatoare şi modernă, cu un aspect low-riding şi o personalitate urbană contemporană.

Design care stabileşte noi standarde – stil unicat, cu fler modern

Farul  în formă de triunghi întors, design-ul roţii, suspensia spate, evacuarea puternică şi finisată perfect, funcţiile şi instrumentele inovatoare, toate acestea evidenţiază stilul unic al noului Kawasaki Vulcan S. Evident, este o motocicletă care are nevoie de un motociclist căruia nu îi place banalul şi vrea ceva nou.

Inima noului model  o reprezintă un motor parallel twin, cu o capacitate de 649 cmc, întâlnit şi îndrăgit deja pe modelele Versys 650 şi ER6n/f, numai că acum a suferit mici modificări. A fost regândit şi modificat pentru a aduce un plus de caracter şi a-şi îndeplini bine rolul în noul său peisaj. Noii sosiţi în lumea celor două roţi vor aprecia cu siguranţă caracteristicile generale ale motorului, ceea ce face din Vulcan S o motocicletă foarte uşor de stăpânit.

Vulcan S se anunţă a fi o motocicletă de invidiat, frânele fiind eficiente, dispunând de un disc de 300 mm pe faţă, controlat de un etrier cu două pistoane, în timp ce roata din spate are un disc de 250 mm şi un singur piston. În plus, ultima variantă de ABS este opţională, fiind programată pentru a face faţă şi a oferi o oprire controlată, sigură şi fermă, indiferent de condiţii – un alt avantaj pentru cei noi pe două roţi.

Suspensia spate este ajustabilă în şapte poziţii, pentru a se potrivi înălţimii oricărui motociclist, iar dacă tot vorbim de confort, furca telescopică oferă o manevrabilitate sporită şi naturală. Înălţimea scăzută a şeii face acest model irezistibil pentru orice motociclist, tânăr sau „veteran”, bărbat sau femeie, iar opririle dese din oraşe vor fi mai plăcute şi mai facile. Niciun compromis legat de confort şi stabilitate nu a fost făcut: ampatamentul este lung, centrul de greutate este jos, iar masa totală oferă o stabilitate mare pentru mersul atât pe autostradă, dar şi în oraş.

Încă una dintre multele caracteristici interesante ale modelului Vulcan S este reprezentată de poziţia ajustabilă în trei trepte a scăriţelor, aşa că motociclistul poate personaliza motocicleta în funcţie de înălţimea sau zona de confort proprie. Personalizarea facilă se poate observa chiar şi în zona levierelor de la ambreiaj şi frână, care se pot regla pentru o prindere ideală şi fără efort.

Atribute cheie

- Motorul este uşor de controlat, de 649 cmc, răcit cu lichid, în patru timpi, compact şi setat pentru a oferi o accelerare plăcută şi un control facil.

- Evacuarea este situată sub motor, contribuie la un centru de greutate coborât şi atrage după sine o imagine a unei motociclete puternice şi stilate.

- Confortul este dat de poziţia picioarelor uşor înainte, de forma compactă şi multiplele ajustări posibile, pentru ca motocicleta să se poată potrivi oricărui motociclist.

- Scăriţele reglabile permit oricărui pilot să ajusteze poziţia piciorului, pentru a se potrivi chiar şi motocicliştilor scunzi.

- Levierele reglabile pentru ambreiaj şi frână permit piloţilor să ajusteze poziţia acestora pentru a se potrivi oricărei dimensiuni a mânii.

- Înălţimea scăzută a şeii oferă un design atletic motocicletei, ajutând motociclistului să ajungă la sol cu ambele picioare fără efort, ajutând la încrederea acestuia.

- Manipularea uşoară se datorează greutăţii totale scăzute, reglajelor fine, anvelopelor de 18, respectiv 17 inch şi furcii telescopice.

- Ampatementul lung oferă un echilibru şi o manevrabilitate uşoară, mai ales la drum lung.

- Discurile de frână cu diametre mari te vor ajuta să opreşti controlat şi uşor, mai ales dacă eşti motociclist începător.

- Rezervorul de 14 litri şi consumul mic te vor ajuta să parcurgi distanţe semnificative, fără a fi nevoit să opreşti des pentru realimentare.

- Instrumentele uşor de citit sunt constituite din tahometrul analog şi ecranul LCD pentru multiple setări şi informaţii. Astfel vei fi pe deplin informat cu privire la condiţiile de funcţionare.

Accesorii

Numeroase accesorii sunt disponibile pentru Vulcan S, pentru a permite piloţilor să se simtă perfect confortabil la drum lung. Dintre acestea putem enumera parbrizul (mare, mediu), indicator pentru treapta de viteză, şa din piele, portbagaj, suport pentru bagaje, şa Confort (faţă/spate), spătar pasager, încuietoare cască, ghidon cromat, capac ambreiaj cromat, capac negru ambreiaj (cu logo-ul Kawasaki), protecţie evacuare şi multe altele.

Dimensiuni

Lungime totală: 2310mm

Lăţime totală: 880mm

Înălţime totală: 1100mm

Ampatament:1575mm

Gardă la sol: 130mm

Înălţime şa: 705mm

Greutate proprie: 225kg (EN650A) / 228kg (EN650B)

Capacitate rezervor: 14l

Chiar şi rezumând atributele cheie la confort, aspect, manevrabilitate, stabilitate, accesibilitate şi performanţă, modelul Vulcan S introduce o imagine neconvenţională î n categoria cruiserelor. Mai multe detalii despre noul Vulcan S vor putea fi aflate la EICMA sau şi mai bine, încercându-l chiar tu.

{AG}Vulcan_S{/AG}

Sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×