Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    42.398

Aprilia este, pentru al treilea an consecutiv, constructorul motocicletei câştigătoare a WSBK

Autentifica-te  
United Motors

298 vizualizări

Aprilia este, pentru al treilea an consecutiv, constructorul motocicletei câştigătoare a WSBK

Aprilia este, pentru al treilea an consecutiv, constructorul motocicletei câştigătoare a WSBK

În Losail, Quatar, a fost un triumf, o dublă victorie în campionatul mondial, care a fost de neimaginat cu doar câteva curse în urmă.

Pe circuitul din Losail, Sylvain Guintoli a finalizat o revenire, care va intra în istoria Superbike şi, cu două victorii incontestabile în cele două curse nocturne de pe circuitul de deşert, a câştigat coroana de campion mondial, pentru prima dată în cariera sa.

Devenind pentru al treilea an consecutiv producătorul motocicletei campionului WSBK, Aprilia demonstrează superioritatea tehnică de necontestat a RSV4.

Cu ultimul titlu câştigat, producătorul din Noale numără acum şapte campionate WSBK câştigate în ultimii cinci ani şi are o colecţie totală de 54 de titluri câştigate doar în ultimii douăzeci de ani.

Şapte titluri de campion mondial (trei ale pilotului, patru ale producătorului), 41 de victorii, alte 89 de podiumuri şi 10 pole position alcătuiesc prada extraordinară pe care a câştigat-o unica motocicletă, creată pentru a domina atât pe circuit, cât şi pe şosea.

După victorie, Sylvain Guintoli a declarat: "Sentimentul este cu adevărat incredibil. A fost o zi mare, două curse fantastice unde m-am simţit mai puternic decât am fost vreodată în viaţa mea. Am putut fi rapid fără nicio problemă, iar tururile au fost chiar uşoare pentru mine.

Venind la Aprilia anul trecut, a fost o mare oportunitate pentru mine şi înainte de problema mea la umăr, am fost în lupta pentru campionat, aşa că a fost o ruşine să-şi piardă atât de mult teren, având în vedere condiţiile mele fizice. În acest an am mers mult la fitness, deci am fost capabil să-mi demonstrez potenţialul.

Eu chiar am fost sigur: am fost rapid, m-am simţit bine şi echipa mea mi-a oferit fantastic de mult sprijin. Astăzi am arătat că eu sunt cel mai rapid pe pistă. Câştigarea titlului cu 6 puncte este simbolic, dar extrem de important pentru mine, după toată controversa recentă. Vreau să mulţumesc la foarte mulţi oameni, începând cu familia mea, care mi-a oferit stabilitate şi a avut încredere în mine, precum şi pentru faptul că mă sprijină în aceste luni pline de presiune. Sunt recunoscător întregii echipe Aprilia. Mi-au oferit cele mai bune motociclete pe care am mers vreodată şi a devenit ca a doua familie pentru mine."

{AG}aprilia_wsbk{/AG}

Sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×