Mergi la conţinut

MOTOBOOM

  • postări
    237
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    73.721

MOTOBOOM

512 vizualizări

Chiar daca EICMA Milano 2014 si-a inchis portile duminica, 9 noiembrie, prezentarea celor mai importante modele lansate in acest an continua. La standul constructorului japonez Kawasaki a putut fi vazuta si noua versiune naked a super-sportivei Ninja 300. Denumita Kawasaki Z300, noua motocicleta a japonezilor este primul super-naked cu o capacitate de 300cc, creat pentru a fi un concurent important in clasa entry-level.

Kawasaki Z300 2015 mosteneste acelasi cadru si motor de la versiunea super-sport, Ninja 300. Aceasta este propulsata de un motor cu doi cilindri in paralel si o capacitate de 296cc, ce asigura o putere de 39 cp la o turatie de 11.000 rpm si un cuplu maxim de 27 Nm la 10.000 rpm.

Daca motorul si sasiul au fost preluate de pe Ninja 300, design-ul si stilul este asemanator cu cel al modelelor din seria Z a constructorului japonez. Astfel, Kawasaki Z300 beneficiaza de acelasi design agresiv cu Z1000 si Z800, denumit de constructor Sugomi. Franele si sistemul de suspensii sunt acelasi de pe Ninja 300, in timp ce sistemul ABS este optional.

In ciuda marimii reduse Z300 beneficiaza de aceeasi tehnologie care echipeaza si celelalte modele din gama Z, cum ar fi sistemul DTV (Dual Throttle Valves) ce permite sistemului de injectie sa livreze putere si cuplu pe o plaja mai larga de turatii sau sistemul asistat anti-patinaj al ambreiajului (Assist & Slipper Clutch) ce asigura o schimbare mult mai usoara a treptelor de viteza.

Greutatea noului naked Kawasaki este de 168 kg (170 kg cu ABS), iar pozitia de condus, specifica unei motociclete naked, este mult mai confortabila fata de modelul Ninja 300. Kawasaki Z300 va ajunge la dealeri in prima luna a anului viitor si va fi disponibila pe culorile verde cu negru sau gri cu negru.

Sursa

http://www.youtube.com/watch?v=B0EdR1wf0zY

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...