Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    46
  • comentarii
    2
  • vizualizări
    13.776

Dakar 2015 PS3 (220km) San Juan – Chilecito

Autentifica-te  
manigyenes

248 vizualizări

Mani Gyenes #49 Autonet Motorcycle Team:”A fost o specială bună per ansamblu însă nu am putut recupera foarte mult pentru că am fost nevoit să stau în spatele quadurilor. Pe ordinea de start au fost şase quaduri în faţa mea şi doar 80 de km din întreaga probă am putut să merg în ritmul meu, în rest am stat după ele pentru că nu s-a putut depăşi. După ce am păţit în 2009, când din cauza prafului ridicat de quad nu am văzut exact traseul şi am căzut iar ulterior am fost nevoit să mă retrag, acum sunt mult mai prudent. La peste 3.000 de metri nu am stat foarte mult, practic am urcat până undeva la 3.200 m şi apoi am coborât. Eu am fost ok doar că se simţea că motorul trage mai greu.”
Dakar 2015 PS3 (220km) San Juan - Chilecito

Dakar 2015 PS3 (220km) San Juan – Chilecito

Pe 7 ianuarie este programata cea de a patra speciala Chilecito – Copiapo şi se vor trece Anzii raliul ajungând în Chile. Proba specială va măsura 315 km si va fi pe teritoriu chilian. Acesta este si primul contact din acest an cu desertul Atacama, cel mai arid desert din lume.

Pana sa ajunga insa pe proba speciala riderii vor fi nevoiti sa se trezeasca inainte de ora locala 5am si sa traverseze Muntii Anzi prin Pasul San Francisco. Cu alte cuvinte vor ajunge la 4.800 m altitudine si vor trece in mai putin de 12 ore de la 0 grade C la peste 30 de grade C.Sursa
Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×