Mergi la conţinut

MOTOBOOM

  • postări
    237
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    73.758

MOTOBOOM

501 vizualizări

Jacheta moto Triumph Patrol face partea din categoria jachetelor moto clasice din piele. Desi acest tip de jacheta a aparut de mult timp pe piata, modelele clasice din piele neagra se bucura in continuare de succes, in special in randul posesorilor de motociclete cruiser.

Triumph Patrol Jacket este construita din piele de vaca, avand o grosime de 1,2-1,4 mm. Aceasta este destul de grea, o caracteristica specifica acestor tip de jachete, in comparatie cu alte jachete din aceeasi categorie care sunt mult mai usoare insa nu au aceeasi calitate a materialului folosit la confectionarea lor.

Majoritatea cusaturilor jachetei sunt duble, oferind o rezistenta sporita, in special la impacturi. De asemenea, aceasta este certificata CE, fiind prevazuta cu protectii suplimentare in zona umerilor si a coatelor. In partea din spate este prevazuta cu un buzunar special care permite adaugarea unei protectii suplimentare pentru coloana (Back Protector).

Confortul oferit de jacheta moto Triumph Patrol este completat de orificiile pentru aerisire, prevazute cu fermoar. Acestea sunt pozitionate in zona pieptului si pe partile inferioare ale bratelor. Triumph Patrol mai beneficiaza de o vesta matlasata detasabila pentru o protectie termica mai buna in zilele friguroase.

Jacheta moto Triumph Patrol poate fi comandata la Motoboom, unde veti gasi, de asemenea, toate accesoriile si echipamentele originale Triumph puse la dispozitie de constructorul britanic. Mai multe detalii despre produsele Triumph gasiti pe site-ul producatorului triumphmotorcycles.co.uk.

Sursa

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...