Mergi la conţinut

MOTOBOOM

Autentifica-te  
 • postări
  237
 • comentarii
  7
 • vizualizări
  66.014

Triumph Tiger Explorer Xc Special Edition 2015

Constructorul britanic Triumph a anuntat lansarea unei noi versiuni Special Edition a celebrului model adventure, Tiger Explorer XC. Acesta va fi echipat cu o serie de accesorii suplimentare si va beneficia de o schema noua de culori, fiind proiectat impreuna cu specialistii de la Globebusters, o echipa de oameni specializati pe segmentul motocicletelor de expeditie si aventura.

Printre accesoriile suplimentare care echipeaza noua versiune Triumph Tiger Explorer XC Special Edition 2015 se numara un parbriz mai inalt, protectie pentru far, protectie radiator, scarite pentru picioare CNC Machined reglabile, protectie rezervor, cutii laterale pentru bagaje, sistem de navigatie prin satelit, proiectoare suplimentare pentru ceata si un set de anvelope Continental TKC 80.

Noul model Tiger Explorer XC SE va fi propulsat de acelasi motor cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1215cc, ce dezvolta o putere de 137 cp. Printre functiile electronice care echipeaza acest model putem aminti sistemul ABS decuplabil, controlul tractiunii, controlul traiectoriei sau acceleratia ride-by-wire.

Potrivit constructorului, Tiger Explorer XC Special Edition 2015, este o motocicleta proiectata special pentru cei mai curajosi piloti si dornici de aventura, fiind una dintre cele mai performante si echipate motociclete adventure de pe piata actuala.

Noua versiune Special Edition va fi produsa intr-un numar limitat de doar 50 de unitati si va fi disponibila pe culorile negru mat (Matt Black) sau portocaliu mat (Matt Blazing Orange). Aceasta va ajunge la dealeri prin luna aprilie a acestui an.

Sursa0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

 • Conținut Similar

  • De luca.stere
   Incep acest topic pentru a prezenta restaurarea unei motociclete Triumph BD250 model militar produs pentru armata germana (Wermacht). Numarul total de bucati fabricate intre 1939-1943 a fost de 13.000 bucati din care 12.000 au fost pentru armata germana vopsite in culorile armatei germane iar 1000 de bucati au fost pentru uz civil vopsite numai in rosu. Dupa terminarea razboiului au mai fost fabricate un numar de 500 bucati doar pentru anumite oficialitati vopsite in negru.
    
   Un scurt istoric al companiei Triumph Werke Nurnberg AG:
    
   Comerciantul german Siegfried Bettmann emigreaza in Anglia in anul 1884 unde infiinteaza o fabrica de biciclete cu denumirea TRIUMPH. Mai tarziu aceasta fabrica avea sa devina "TRIUMPH Motorcycles".
   In anul 1896 fondeaza o filiala cu acelasi nume si in Germania, in orasul sau natal  Nürnberg, unde incepe de asemenea productia de biciclete. Aici incepe in anul 1903 si productia de motociclete (cu motoare importate de la alti producatori), dar in 1907 este oprita din cauza cererii scazute din Reichul German.
   In anul 1911 Compania germana isi schimba numele in "Triumph Werke Nürnberg AG" (T.W.N.), iar in 1913 se separa complet de Compania din Anglia.
   In 1919 productia de motociclete se reia, aceasta rezumandu-se doar la modele cu motoare 2T derivate de la englezescul Triumph Junior. Folosirea motoarelor 4T incepe din perioada anului 1924, in 1938 acestea incetand a mai fi montate.
   Fabrica TRIUMPH din Germania a inclinat mereu spre modelele 2T, care aveau un cost de productie mai redus si erau mai puternice. Decisiva in completarea acestor idealuri a fost si venirea lui Otto Reitz de la NSU.
    
   Exemplarul la care lucrez a fost fabricat in 1939 fiind din primul an de fabricatie. A fost inmatriculata in Romania inca din anii '50 ceea ce ar putea indica faptul ca motocicleta er fi fost folosita de armata germana in Romania, dar asta este doar o ipoteza. Vopseaua originala a acestui exemplar este culoarea Stahlblau (albastru otel) si era caracteristica corpului Luftschutz care ar insemna Aparare Civila Antiaeriana. Pe furca are prinsa o placuta pe care scrie Enstort Nach Gruppe 3 care indica grupa de ecranare impotriva sistemelor de detectare, pe aceeasi placa se afla si vulturul cu svastica Waffenamt.
    
   Cateva imagini cu modelul respectiv:
    

    

    


    

    
   Datele tehnice:
    

    
    
   archive.zip
  • De Noni
   Am dat peste un site special pentru aventurieri. Contine trackuri gps din toate zonele europei si diverse informatii despre acestea.
   Vi-l recomand pentru orice aventura aveti de gand sa planuiti. 
    
   EUROPE'S DIRT ROAD ADVENTURE
   A 34,000km GPX route from the edge of Africa to the Arctic Circle.
   Created by our community.
   Provided for free.
    
   The Trans Euro Trail is a cultural dirt road adventure from deep within the Arctic Circle to the doorstep of Africa...
   ...and back.
    
   Comprising of over 34,000km of dirt road, the TET is an epic motorcycle journey through some of Europe's most remote, diverse and inspirational landscapes.
   Influenced by the pioneering Trans America Trail, the TET encourages adventurous riders to travel light and experience the rich diversity of Europe's land and culture.
   Powered by a team of enthusiastic volunteers called Linesmen, the TET relies on its community to find and manage the evolving network of tracks that criss cross thirty countries.
   We are not a commercial entity, we are not a tour company, we are not profit driven. Everyone involved in the TET has the same goal, to celebrate lightweight motorcycle adventure and the rich experience of exploring landscapes, cultures and borders.
    

    
  • De Noni
   Un site cu si pentru aventurieri
  • Oaspete
   De Oaspete


   Vezi fişier Catalog Accesorii PUIG 2015
   Catalog Accesorii PUIG 2015
   Piesele din catalog se pot comanda pe www.motorteam.ro
   Contribuitor MOTORTEAM Încărcat 14.12.2015 Categorie Cataloage de Echipamente, piese si accesorii
  • De Noni
   Catalog Accesorii PUIG 2015
   Piesele din catalog se pot comanda pe www.motorteam.ro
×