Mergi la conţinut

MOTOBOOM

  • postări
    237
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    73.787

MOTOBOOM

548 vizualizări

Clipurile de promovare din seria Jobe Cut&Sew, prin intermediul carora sunt prezentate noile produse Jobe Sports 2015, continua. Producatorul a lansat zilele trecute clipul de promovare pentru noul costum din neopren Jobe Impress Temp, recomandat pentru pasionatii sporturilor nautice.

Costumul din neopren Jobe Impress Temp este special proiectat pentru barbati. Este prevazut cu pantaloni si maneci lungi, fiind confectionat in intregime din neopren Nuclear Flex, un material foarte confortabil si flexibil.

Fiind destul de gros, acesta este recomandat pentru zile mai friguroase sau ape reci (pentru sezonul de toamna, iarna sau primavara), avand o grosime de 4 mm pe piept si spate si de 3 mm pe maneci si picioare.

Acesta ofera cea mai mare libertate de miscare, fiind cel mai confortabil costum din gama Jobe Sports datorita materialului din care este confectionat, 100% neopren flexibil. Este prevazut, pe interior, cu o captuseala moale care ofera o protectie termica excelenta.

Costumul Jobe Impress Temp mai dispune de un sistem de inchidere cu fermoar in zona pieptului pentru a oferi o mai buna mobilitate iar in zona genunchilor este prevazut cu o protectie suplimentara din cauciuc.

Noul costum din neopren face parte din colectia de echipamente nautice Jobe Impress 2015, care contine produse special proiectate pentru practicantii sporturilor nautice extreme: wakeboarding, ski nautic, surfing, wakeskating, barefooting, kneeboarding, etc.

Jobe Sports International este una dintre cele mai mari companii din lume care produce echipamente si produse destinate sporturilor si agrementului nautic. De curand, producatorul a primit si premiul Dutch Succes Award, acordat pentru cea mai mare companie din Olanda care activeaza in domeniul nautic.

Mai jos puteti vedea clipul de prezentare al noului costum din neopren Jobe Impress Temp, precum si clipul cu momentul in care compania a primit premiul mentionat mai sus:

Sursa

https://www.youtube.com/watch?v=KRumhUf_4d4

https://vimeo.com/120803992

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...