Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    58
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    14.823

Aventura Pesteri Apuseni - august 2011

Autentifica-te  
Motanyc

20 vizualizări

06 - 15 august 2011, 2900 kilometri.

    Aventură plănuită, nu de mine, recunosc, cu 2-3 luni în avans, fiind în fapt concediul verii 2011. Concediul se dorea un minitur al Apusenilor în căutare şi explorare de grote şi peşteri.

Protagonişti:

- Crissu: supranumită Hitler, dintr-un exces de zel, "il capo di tuti capi", cea care a născut şi frumos întrupat această aventură care a lăsat un gust dulce şi prelung.

- Alecu: "the Smecta guy" sau desfundatul, omul drag tuturor, cu o dorinţă aprinsă pentru blonde cu sâni mari, cel tăcut dimineaţa şi bolnav de logoree seara după preungerea gâtlejurilor cu licoarea lui Bachus, călare pe noua sa achiziţie, "Târfuliţa mica".

- Dana: cea care nu mai are nevoie de introducere, binecunoscuta Dana, posesoarea "Tigăii" şi curajoasa din Turcia.

- Melciu: "Speedy Gonzales" al grupului, cel al cărei îndărgită frază ne zburlea nouă tot părul: "am descoperit un drum", "the handy man", cel care se pricepea la toate, un singur lucru nu i-a ieşit: să găsească blonda cu sâni mari pentru Alecu.

- Lore: "iubitoare" de câini, insecte şi tot felul de "sburătoare", visătoarea grupului, îndrăgostită de soare, cea care ar fi fost în stare să doarmă la cort şi într-o cameră de hotel.

- Gaby: "Seinfield" al grupului, omul care spunea cea mai tare replică când nimeni nu se mai aştepta, şofer de tanc pe cărări de capră neagră.

- Chiller: cel al cărui nume spune deja totul, "agitatul" grupului, deţinătorul unui calm de invidiat, noul nostru biolog.

- Matilda: sau cea cu o mie de nume, purtând in fiecare zi, cu mândrie uneori, un alt nume; "Madona cu zâmbetul" cum imi place mie, şoferiţa falnică a "furiei roşie turbo", care s-a căţărat acolo unde nici caprele nu ajung.

- Motanyc: subsemnatul, călătorul nebun şi visător, călare pe Argos.

    Pentru mine această aventură a început din Copenhaga, urmând a mă întâlni cu restul grupului la Gârda de Sus, Alba, de acolo continuând, cu grupul, planul lui Hitler.


Carevasazica... insiră-te mărgărite!

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×