Mergi la conţinut

Freerider

 • postări
  3.608
 • comentarii
  0
 • vizualizări
  190.039

Runda câştigătoare a lui Gutierrez la Manizales Urban Downhill Race

Autentifica-te  
freeriderro

42 vizualizări

Aflat la el acasă Marcelo Gutierrez, de la Giant Factory Off-Road Team, i-a dat bice la maxim pe traseul din oraşul său natal Manizales. Nebunie curată putem spune, însă Marcelo este client vechi al cursei prin oraş Manizales Urban Downhill Race. 2016 a însemnat pentru el a 5a victorie consecutivă la acest concurs.

Foto copertă urbandownhill.com

12509872_1711560029058841_61126642189085


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

 • Conținut Similar

  • De freeriderro
   Hans Rey și Kenny Belaey își fac de cap pe insula Corsica, într-o mini-vacanță.
   [embedded content]
   Sursa: Freerider
  • De freeriderro
   Munții Făgărași nu-s pedalabili. Potecile turistice doar ocazional te lasă să rulezi frumos. Însă asta nu înseamnă că nu mergem cu bicicleta în Făgăraș. Și nu doar că mergem, dar în urma unor astfel de aventuri rămân amintiri pentru viață. Rămân povești pe care cu siguranță vei vrea să le retrăiești.
   Tura de față facută de Victor Cristescu & Friends a fost următoarea:
   Tren Braşov 6.00h -> Făgăraş 7.32h Făgăraş -> Dejani (18km urcare 227m) Dejani -> Curmătura Brătilei (16km urcare 1700m – forestier + pushbike la greu) – triunghi roşu Curmătura Brătilei 2125m -> Comisu 1883m – bandă roşie Tranziţie pe triunghi albastru până la intersecţie cu triunghi galben Sub Vf. Comisu -> Vf. Văcarea Mare -> Vf. Nămaia -> Mărgineni (19.6km coborare 1490m urcre 360m) – triunghi galben Mărgineni -> Făgăraş (17.6km coborare 167m) Tren Făgăraş 22.26h -> BV 23.38h Tura a avut o lungime de 80km cu 2300m diferență de nivel. (foto coperta Victor Cristescu – Live Aeons Photography)
   [embedded content]
   Sursa: Freerider
  • De freeriderro
   Amplasat între infamul Col du Tourmalet și Col de Peyresourde, în superba zonă Hautes-Pyrénées, Col d’Aspin are o lungă istorie legată de Turul Franței, fiind folosită pentru prima oară în 1910 în cadrul etapei de munte dintre Luchon și Bayonne, cu o distanța de 326 km și supranumită „Cercul morții”!
   Cățărarea începe din pitorescul sat Arreau și are o lungime de 12 km de-a lungul căreia ai parte nu doar de rampe serioase, dar mai ales de peisaje superbe.
   Start: Arreau
   Lungime: 12 km
   Vârf: 1.489 m
   Diferență de nivel: 799 m
   Rampă medie: 6,5%
   Rampă maximă: 10%
   [embedded content]
   Sursa: Freerider
  • De freeriderro
   India e plină de mistere și lucruri “normale” care nouă ni se par ciudate. Însă asta este frumusețea țării și cu sigurață o excursie aici o vei ține minte toată viața. Mai ales dacă este pe bicicletă, așa cum a făcut Hans Rey împreună cu Richie Schley și Joscha Forstreuter când au vizitat lacul Roopkund plin de oase umane din Himalaya, aflat la 5000 m altitudine.
   [embedded content]
   Sursa: Freerider
  • De freeriderro
   Urcări nebune, dar și coborâri epice, munți adevărați – Alpii, antrenament la altitudine, peisaje epice, adrenalină pură și multe altele. Asta găsești într-o tură adevărată de mtb prin Italia, Elveția și Austria.
   [embedded content]
   Sursa: Freerider
×