Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.563
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    560.236

Rutina este inamicul timpului! Antidotul? Călătoria! – Bogdan Matei, lansare de carte


freeriderro

344 vizualizări

Să începem cu acest clip de 4 minute

Concluzia? Rutina este inamicul timpului! Îl face să zboară! Antidotul? Călătoria!

Bogdan Matei este un cicloturist nou. Aventurile sale pe bicicleta au început abia în 2014. În comparaţie cu cicloturiştii „consacraţi” autohtoni Bogdan abia a început să descopere microbul. Dar să fii nou nu este deloc un lucru rău aşa cum poate părea. A plecat la drum în 2014 cu un bagaj minim de cunoştinţe şi a învăţat din mers, din ritmul bicicletei. Pentru ca în 2015 să meargă mai departe, într-o nouă tură de cicloturism, mai bine pregătit şi cu aşteptări mai mari. A rezultat o nouă aventură şi o noua carte pe care a scris-o.

bogdan matei Munte Vremuri Departari 01

Bogdan poate este nou „pe piaţă” însă până acum, în doar 2 ani a făcut mai mult decât mulţi dintre noi. A dat mai departe o mulţime din cunoştinţele şi experienţa acumulată în cele două aventuri pe bicicletă. Şi din cate am reuşit să-mi dau seama ieri, joi la Youth Hub când şi-a lansat cartea „Munte, Vremuri, Depărtări”, nu a făcut-o să se laude cu expediţia sa. Din câte am observat a dorit să inoculeze şi celorlalţi microbul călătoriei. Oare de ce? Pai nu cred pentru că vrea să ne transforme pe toţi în Bogdani Matei ci pentru că ciclismul este atât de frumos şi plin de satisfacţii pentru minte şi trup încât trebuie să guste din el cât mai mulţi.

bogdan matei Munte Vremuri Departari 03

Iar celalalt motiv cu siguranţă este cel din clipul de mai sus cu care Bogdan a şi început prezentarea. Clip cu ajutorul căruia cred că a reuşit să transmită 80% din mesajul său. „Rutina este inamicul timpului”. Prin expediţiile pe care le-a făcut, cărţile pe care le-a scris şi prezentările la care am participat Bogdan vrea ca viaţa noastră, nu doar a sa, să nu devină o rutină. Sau dacă se întâmplă totuşi, să o putem sparge periodic cu ceva care ne asaltă simţurile şi, de ce nu, care ne scoate în afara zonei de confort. Doar atunci simţi că trăieşti cu adevărat.

bogdan matei Munte Vremuri Departari 02

Cartea „Munte, Vremuri, Depărtări” este disponibilă la vânzare pe site-ul lui Bogdan la preţul de 15 lei. Este un preţ nesemnificativ pentru dorinţa cu care te pricopseşti la final de carte, dorul de ducă aşa cum tot spunea Bogdan în timpul prezentării. Vă încurajăm să faceţi rost de această carte pentru a pătrunde în culisele cicloturismului şi pentru a gusta din avantajele pe care bicicleta ţi le oferă. Capacitatea de a vizita un loc, o ţară, într-un ritm domol, liniştit, în ritmul agreat de corpul tău şi în ritmul vieţii locului al cărui musafir eşti.

bogdan matei Munte Vremuri Departari 04


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...