Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.474

Snabb: bicicletă nouă de enduro de la NS Bikes

Autentifica-te  
freeriderro

336 vizualizări

Polonezii de la NS Bikes au cunoscut un progres uriaș în ultimii ani, pornind de la cadrele de DirtJump, ajungând la biciclete de downhill, iar din 2015, la cele de enduro. Și se pare că au învățat foarte bine din experiența celorlalți, pentru că înainte de a povesti orice altceva despre noile modele din acest segment, trebuie să remarcăm design-ul care reușește să acapreze toate privirile. Este vorba despre un nou full-suspenion, botezat SNABB și care este oferit într-o multitudine de variante de echipare, dar și de cadre: aluminiu sau carbon.

s1-1403-sVersiunea din carbon, cu un design mai sobru.

Snabb a fost proiectat cu trei specificații clare: funcție, greutate și durabilitate. Fără experimente complicate în materie de suspensie, noul Snabb se inspiră din cadrul de downhill al producătorului, care și-a dovedit măiestria în decursul anilor. Geometria este modernă, mizează pe un centru de greutate coborât, iar ampatamentul este lung, așa cum era ed așteptat de la o asemenea bicicletă. Desigur, rulează pe roți de 27.5 inch și are o cursă de 160mm în versiunea Enduro. Am menționat acest lucru deoarece există și o versiune Trail, cu o cursă de 140mm.

s8-1403-sCulori hipnotizante. Sau cel puțin, eu așa consider.

Diferențele dintre cadrul de carbon și cel de aluminiu nu se referă la design, ci și la greutate: cel de carbon cântărește cu 500 de grame mai puțin, iar în echipare vei putea găsi printre cele mai bune componente disponibile acum pe piață. Spre exemplu, sistemul de transmisie Sram X1 (1×11) cu brațe din carbon sau frânele Sram Guide RS. Greutatea totală a modelului de carbon este de 12.7 kg, o valoare bună pentru segment.

s1-1405-sVarianta din aluminiu are un design mai spectaculos, însă parcă amintește de Commencal.

În cazul echipării de top a cadrului din aluminiu, vei regăsi tot un sistem de transmisie 1×11, o furcă Rock Shox Pike sau un amortizor Rock Shox Monarch Debonair CR3. Snabb E1 va cântări cu aproximativ 1 kg mai mult decât varianta cu cadru din cabron, punând pe cântar 13.6 kg.

s4-1405-sGradient de culori pe ghidon? Vreau și eu unul!

Sunt multe de povestit despre acest nou model, iar pentru alte detalii, te invit pe site-ul producătorului pentru a le consulta.

via NS Bikes


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×