Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.328

În aprilie avem ediţia a 2a a maratonului mtb ROCAA MTB Lipova

Autentifica-te  
freeriderro

83 vizualizări

Centrul Recreativ Lipova prin Primăria Oraşului Lipova organizează, în data de 16 aprilie 2016, maratonul mtb ROCAA MTB Lipova. Evenimentul se află la a 2a ediţie. Startul competiţiei va avea loc la ora 10:30 şedinţa tehnică fiind cu 30 de minute mai devreme.

concurs biciclete ROCAA MTB Lipova 06

Ca şi anul trecut plecarea se face din parcarea aflată în Băile Lipova. La ediţia 2015 au luat startul 37 de concurenţi atât din judeţul Arad cât şi din Timiş şi Caransebeş. Anul acesta există deja un număr de 54 de înscrişi până la acest moment numărul celor interesanţi de eveniment depăşind 200 de persoane.

concurs biciclete ROCAA MTB Lipova 04 concurs biciclete ROCAA MTB Lipova 05 concurs biciclete ROCAA MTB Lipova 03 concurs biciclete ROCAA MTB Lipova 02

Traseul este unul clasic de mountain bike de dificultate uşoară spre medie, cu urcări accesibile oricărui participant. Traseul are o lungime de 26 km desfăşuraţi în prima parte pe un teren argilos, continuat cu macadam şi asfalt, diferenţa de nivel fiind de 250 m. Traseul competiţiei va fi marcat cu panglici specifice şi indicatoare, iar pe zonele periculoase vor fi semnalizări corespunzătoare pentru a preîntâmpina posibilele accidentari. De mare ajutor sunt voluntarii conduşi de dna. Monica Urs şi clubul MTB Lipova.

concurs biciclete ROCAA MTB Lipova 01

Concurenţii trebuie să aibă cunoştinţe minime de mtb. Pentru participanţii cu vârsta sub 18 ani vor trebui completate fişe de responsabilitate de către părinţi sau tutore legal. Toţi concurenţii vor complete o declaraţie pe propria răspundere în vederea participării.

Nu se percepe taxă de înscriere

Pentru a te înscrie trimite un mesaj la inscrieri.rocaa >at< gmail.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×