Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.246

Tije reglabile noi de la FSA/Gravity

Autentifica-te  
freeriderro

80 vizualizări

FSA-Dropper-post-388x600După o prezentare scurtă a unui prototip anul trecut, FSA prezintă în sfârşit varianta finală a primei tije reglabile din gamă. Este vorba practic de două modele, unul sub marca FSA şi altul sub marca proprie a lor Gravity, ele fiind disponibile fiecare pe cealaltă parte a Oceanului Atlantic.

FSA-Gravity-Dropper-seat-postMicile detalii aurite ale prototipului au fost înlocuite cu negru. Cablul este rutat intern, acţionarea se face mecanic cu ajutorul unei manete pe ghidon. Mecanismul este încapsulat dar uşor de schimbat, fiind disponibil ca piesă de schimb. Greutatea este de 715 g pentru versiunea Gravity, ceea ce e destul de mult, dar preţul va fi destul de mic, de doar 299 USD. Va fi disponibilă în versiuni cu cursa de 100 mm (383 mm lungime) şi 125 mm (408 mm lungime), cu diametrele de 30.9 şi 31.6 mm.

FSA-dropper-head-1DSC05055-1-600x399Modelul FSA pentru Europa este aproape identic, singura diferenţă fiind sistemul de prindere a şeii care este de tipul MTC (Minimal Top Clamp) faţă de FTC (Flat Top Clamp) la Gravity. Din acest motiv greutatea va fi ceva mai mică, de 710 g. Preţul şi dimensiunile disponibile vor fi aceleaşi.

Ambele vor fi disponibile pentru cumpărare în luna aprilie.

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×