Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.545
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    557.604

Protejează-ţi întreaga faţă cu noul VisorX


freeriderro

220 vizualizări

Aşadar eşti un ciclist înrăit şi puţin frig nu te sperie pe tine. Oricând mai poţi pune nişte haine pe tine, ceva huse de pantofi sau mănuşi. Dar faţa este cam tot timpul expusă. Pentru aceea dintre voi care nu se opresc din pedalat nici iarna sau pe ploaie, Farzad Hariri, din Toronto, a creat noul vizor VisorX.

vizor casca ciclism visorx 03

Că te protejează de vântul rece, ploaie, zăpadă şi lapoviţă este bine. Însă şi mai bine este că vizorul se poate instala pe orice cască. Opţional VisoX poate fi livrat şi cu o husă specială ce acoperă aerisirile din cască făcând-o impermeabilă.

VisorX se instalează şi demontează foarte uşor folosind doar nişte suporţi ce se lipesc de lateralele căştii pe care o foloseşti deja. Din imagini se observă ca montanţii oferă o plajă largă de reglaj.

vizor casca ciclism visorx 02

Vizorul este fabricat din plastic policarbonat cu o grosime de 3 mm fiind similar cu cel folosit la căştile pentru motociclism. Este suficient de solid pentru a te proteja şi de insecte, crengi, pietricele sau fire de nisip. VisorX este uşor, rezistent la zgârieturi şi oferă protecţie UV, la fel ca nişte ochelari de soare.

vizor casca ciclism visorx 04

Aburirea este întotdeauna o problemă la ochelari şi mai ales la vizoarele care acoperă întreaga faţă. Însă VisorX este dotat cu o serie de perforaţii care permit aerului să circule. În plus vizorul dispune şi de tratament anti-aburire.

Husa opţională cu care acest vizor poate fi livrat este elastică şi poate fi instalată peste orice cască. Astfel, alături de protecţia feţei, acum vei avea şi capul protejat de frig.

vizor casca ciclism visorx 01

Vizorul este disponibil în culorile: argintiu, auriu, cenuşiu şi transparent.

Preţul promoţional din acest moment de pe Kistarter este de 39$ pentru un vizor transparent, 63$ pentru versiunea cenuşie sau 68$ pentru cele argintii şi aurii. Toate dispun de husă inclusă pentru cască. Un set întreg (pentru zi şi noapte) care include vizor transparent, cenuşiu şi husă are un preţ de 110$.


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...