Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.566
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    560.464

Fi’zi:k lansează gama de șei Versus X cu canal central


freeriderro

186 vizualizări

Fizik_Versus-X_deep-channel-saddle-600x375Fi’zi:k a avut în ultimii ani o gamă de șei Versus care a inclus un canal central destul de discret, materialul nepermițând unul mai mare. Totuși, în urma cererii utilizatorilor pentru un canal mai adânc ce să reducă presiunea din zona inghinală, a fost dezvoltată gama Versus X cu un canal adânc de 20 mm, fiind nevoie de o reproiectare completă a materialului pentru a permite această construcție.

Fizik_arionevsx_carbon_top_white-600x450Aceste șei sunt dedicate performanței, ele rămânând cu formele deja clasice. Modelele Versus X au un miez din nailon întărit cu carbon și cu o nouă căptușeală. Toate acestea împreună oferă o șa la fel de rigidă ca una convențională, dar cu confortul suplimentar oferit de canalul central.

Fizik_antaresvsx_kium_top_white-600x450Noua formă Versus X (VSX) este disponibilă pe modelele deja binecunoscute Arione, Antares și Aliante, șinele putând fi metalice de tipul K:ium sau din carbon. Greutatea acestora începe de la 200 g.

Fizik_Aliante-VSX_carbon_top-600x450Modelul îngust Arione are versiunea cu șine de carbon de 215 g și cea cu șine K:ium de 215 g. Antares VSX are o greutate de doar 200 g cu șine de carbon sau 240 g cu șine metalice K:ium iar Aliante VSX are o greutate de 229 g, respectiv 270 g. Prețul pentru versiunile cu șine metalice este de 150 euro, cel pentru varianta cu șine de carbon fiind de 200 euro. Șeile sunt deja disponibile pentru vânzare.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul producătorului.

 


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...