Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    4
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    7.159

Cateva cuvinte de inceput...

Autentifica-te  
cosx25

321 vizualizări

Aici voi publica calatoriile facute de mine in weekend mai mult, incepand cu anul 2009 si pana in prezent, sunt toate inafara de unele mai mici de duminica pe la Braila sau ceva de genu, dar tot ce a fost mai important si cu poze frumoase, am adaugat. Oricum o sa mai verific sa vad daca mi-a scapat ceva si o sa mai adaug.

Ceva poze asa de "duminica" sunt la pagina My Photos...

Si nu ma opresc inca si in 2013 voi continua sa fac calatorii, normal daca voi fi sanatos si posibilitati financiare si altele, poate singur sau poate mai gasesc ceva colegi de drum...

Oricum astept si parerile voastre cum sa-l fac cat de cat acest site si descrieri, nu prea le am cu compunere de text, ma exprim in imagini, o poza face cat o mie de cuvinte... :)

Acum am adaugat si traseele parcuse, fiecare calatorie e insotit de link-ul catre harta pe google maps. Ca sa se vada mai exact pe unde am umblat... Link-ul se afla la sfarsitul descrierei calatoriei.

Calatoriile din 2013 daca va fi ceva, nu cred ca mai public pe acest site, motiv ca e cont gratuit si nu imi da voie sa fac mai multe pagini si pe o singura pagina toate calatoriile e cam greu de vizionat si de administrat. Am copiat tot pe http://laurcalatorii.blogspot.ro/, la inceput mi se parea cam greu, dar m-am obisnuit si cu blogspot.ro si e destul de bine acolo, am mai multe optiuni de administrare si posibilitatea de adauga mai multe pagini.

Pana la vara mai este si sper sa pot si anu asta sa calatoresc pe unde as vrea... 


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×