Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.285
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.469

Producătorii de suspensii trec la sistemul metric

Autentifica-te  
freeriderro

81 vizualizări

s780_rockshox_lineȘase dintre cei mai importanți producători de suspensii de bicicletă au anunțat că, începând cu modelele din anul 2017, vor introduce dimensionarea acestora în sistemul metric. Astfel, vor apărea pe piață multe noi lungimi de amortizoare și sisteme de prindere.

Noile lungimi și sisteme de prindere sunt bazate pe sistemul metric în locul celui imperial care se aplică la majoritatea suspensiilor fabricate acum. Cane Creek, DVO Suspension, Manitou, RockShox, SRSuntour și X-Fuson lucrează fiecare în parte pentru a oferi aceste produse în gama proprie.

Producătorii implicați spun că dimensionarea după sistemul metric le permite atât lor cât și producătorilor de cadre posibilitatea de a simplifica mult sistemele de prindere și de dimensionare ale amortizoarelor, cu beneficii atât pentru suspensii cât și pentru proiectarea cadrelor. Un număr destul de mare de producători de biciclete au recunoscut avantajele sistemul metric de măsurare în proiectarea cadrelor și vor echipa biciclete cu amortizoare astfel dimensionate cât de curând. Cu toate acestea, toate companiile vor produce în continuare și amortizoare în sistemul imperial cât timp există cerere pe piață.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×