Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.325

83 km pe bicicleta spre Bogata, fără un picior

Autentifica-te  
freeriderro

95 vizualizări

Pasiunea pentru muzică şi bicicletă poate face minuni aşa cum am văzut cu ocazia festivalului de Jazz din Bogata, Mureş.

Vasile Mihai Berceanu a plecat pe bicicletă din Cluj Napoca spre Bogata pentru a asista la festivalul de muzică Jazz in the Park din 3 aprilie 2016. Nimic neobişnuit până aici chiar dacă distanţa dintre Cluj şi Bogata nu este chiar de neglijat, aceasta fiind de 83 km.

vasile-berceanu-bogataSursa foto eclujeanul.ro

Partea deosebită este că Vasile Mihai Berceanu a pedalat această distanţă în condiţiile în care poartă o proteză la un picior încă de la vârsta de 16 ani. Clujeanului, în vârstă de 60 de ani, nu îi este străină bicicleta. Pentru el acest mijloc de transport este şi o pasiune el mergând la serviciu în fiecare zi pe bicicletă.

Drumul lui Mihai Berceanu spre Jazz in the Park a durat în jur de 10 ore timp în care s-a oprit doar de două ori pentru a mânca şi hidrata. Un astfel de exemplu este cu siguranţă unul de urmat şi pentru bicicliştii mai tineri care nu au descoperit încă toate plăcerile şi avantajele pe care le oferă mersul pe bicicletă.

Sursa eclujeanul.ro


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×