Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.279
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    300.915

Se deschid centrele I’Velo în București

Autentifica-te  
freeriderro

94 vizualizări

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank, invita toti bucurestenii, sambata, 9 aprilie 2016, ora 10:30, in Bucuresti, Parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle, la o prima plimbare cu bicicleta intre prieteni, pentru a sarbatori impreuna deschiderea sezonului velo. Tura de bicicleta se va desfasura pe traseul: Bdul Nicoale Prezan – Arcul de Triumf – Bdul Kiseleff – Arhitect Ion Mincu si va lua startul la ora 11 :00,  iar bicicletele galbene vor putea fi inchiriate gratuit in intervalul 10 :00 – 12 :00, in limita numarului disponibil.

inchirieri-biciclete-iveloMisiunea I’Velo ramane in continuare aceea de constientizare a importantei utilizarii bicicletei, atat ca mijloc de transport alternativ, cu impact minim asupra mediului, dar si ca o modalitate de recreere.

I’Velo 2016 inseamna totodata o preocupare continua a cresterii gradului de satisfactie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar si a unui personal profesionist, prietenos si pregatit sa asigure experiente placute iubitorilor de pedalat.

Cele trei centre de inchiriere I’Velo din Bucuresti vor fi amplasate in Parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si in Parcul Tineretului, intrarea de la Gheorghe Sincai. Aproape 400 de biciclete vor fi puse la dispozitia bucurestenilor, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 – 19.00, de luni pana vineri (ultima inchiriere la ora 18 :00) si 10.00 – 19.00 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 18.00).

Bicicletele I’Velo vor putea fi inchiriate, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de inchiriere sunt: 5 lei pentru 1 ora si 20 lei pentru 24 de ore, pentru centrele din Bucuresti si Constanta si 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore pentru centrele din Iasi, Brasov, Sibiu, Alba Iulia si Oradea.

Ne bucuram sa vedem ca bicicleta redevine treptat un mijloc alternativ de transport in Bucuresti, dar si in tara si ne dorim ca prin proiectele noastre – I’Velo, StudentObike, Biciclete cu cravata – sa cultivam dezvoltarea comunitatii biciclistilor si sa sarbatorim impreuna aceste reusite. Impreuna cu Green Revolution ne dorim sa schimbam cultura transportului in Romania si sa dezvoltam infrastructura pentru promovarea transportului alternativ. In acest fel speram sa avem angajati si clienti mai sanatosi si sa respiram un aer mai curat”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank Romania

 “Pentru al saptelea an consecutiv, invitam bucurestenii sa aleaga bicicleta ca mijloc principal de transport, dar si ca modalitate distractiva de a face miscare.  Sigur, printre principalele noastre preocupari raman siguranta utilizatorilor si nevoia de infrastructura pentru biciclete. Dar bicicleta ar trebui sa devina o necesitate, nu numai o distractie. Intr-un oras aglomerat, cu artere blocate, bicicleta este cel mai simplu mijloc de transport. De aceea, vom veni inspre bucuresteni anul acesta cu proiectul I’Velo 2.0, un sistem de bike-sharing automatizat, ca o continuare fireasca a proiectelor de incurajare a bicicletelor. Ne bazam pe sustinerea autoritatilor publice, care trebuie sa prioritizeze mersul pe biciclete si sa rearanjeze intregul spatiu urban disponibil, ca sa putem avea un oras prietenos cu biciclistii.“, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×