Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.176

AIO Smart Sleeve, senzori HR și EKG în mânecă

Autentifica-te  
freeriderro

61 vizualizări

Aio-Sleeve-1Dacă până acum măsurarea HR-ului includea purtarea unei centuri pe piept sau, mai nou, pe braț, iată că apar și idei noi în acest domeniu. AIO Smart Sleeve vine cu o idee nouă și cu informații suplimentare despre funcționarea organismului.

Aio Sleeve de la Komodo Technologies este o mânecă ce conține un senzor care preia multe informații și permite chiar și controlul melodiilor din căști. Aceasta aduce facilități noi față de majoritatea dispozitivelor de tip activity tracker, cea mai importantă fiind preluarea informațiilor EKG. Astfel, pe lângă puls, senzorul va analiza funcționarea inimii. Acest lucru nu folosește doar la antrenament cu permite și detectarea unor eventuale nereguli care ar putea cauza probleme mari de sănătate.

Aio-FeaturesAio-Sleeve-3În afară de EKG, senzorul măsoară aceleași lucruri ca un activity tracker normal: tipul somnului, numărul de calorii arse, etc… Este în plan implementarea măsurării oxigenării sângelui și a temperaturii corpului, plus un barometru, senzor pentru calitatea aerului și un senzor de radiații UV.

Momentan mâneca smart este sub formă de proiect pe kickstarter, unde puteți comanda una în avans la prețul de 99 USD ajutând și la implementarea proiectului.

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×