Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.279
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    301.335

Cum a fost pentru ORICA-GreenEDGE şi Mathew Hayman la Paris-Roubaix 2016

Autentifica-te  
freeriderro

74 vizualizări

Monumentul “Paris-Roubaix” a avut loc duminica trecută, cursa de ciclism şosea la care am asistat şi noi la faţa locului (vom reveni cu un reportaj). A fost efectiv monumental din punct de vedere al efortului, nu degeaba Clasicele Primăverii sunt considerate monumente ale ciclismului de şosea.

Însă cursa Paris-Roubaix este supranumită Infernul din Nord, nume pe drept câştigat datorită numeroaselor sectoare de piatră cubică pe care cicliştii trebuie să le parcurgă la viteze de peste 50 kmh pe biciclete de şosea, fără suspensii!

Este un adevărat test al bărbăţiei, o cursă doar pentru oameni mari, o cursă la care nu orice echipă poate oferi ciclişti şi o cursă la care doar un număr infim de echipe speră la podium. Iată cum a fost anul acesta pentru cei de la ORICA-GreenEDGE care nu se aşteptau să câştige. Unul din favoriţi era Tom Boonen, de la echipa Etixx–Quick-Step, care câştigase deja cursa de 4 ori, iar anul acesta şi-ar fi dorit a 5a victorie.

We know you've been waiting for it and here it is. Enjoy our biggest Backstage Pass yet with Mathew Hayman's historic victory at Paris-Roubaix. #OGErocks

Posted by ORICA-GreenEDGE on Monday, 11 April 2016


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×