Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.098

Fundația ADEPT anunță data pentru Transilvania Bike Trails Race 2016

Autentifica-te  
freeriderro

84 vizualizări

Cunoscutul maraton mtb ce se desfășoară în zona satelor săsești din regiunea Târnava Mare, Transilvania Bike Trails Race, anunță data de 20 august pentru ediția 2016. Organizatorii, Fundația ADEPT și NoMad Multisport, ne spun că anul acesta vom avea startul din satul Saschiz. Una din particularitățile speciale ale acestui concurs de ciclism offroad, în afara peisajului superb prezent oriunde întorci privirea, este că în fiecare an startul competiției are loc din altă localitate. Dacă în 2014 startul a fost în Viscri, iar în 2015 am pedalat din Criț, anul acesta vom pleca din Saschiz.

Transilvania-Bike-Trails-Race-2014-foto-petrut-floroiu-2

Traseul maratonului se desfășoară în mare parte pe potecile offroad construite de la zero, amenajate și întreținute de Fundația ADEPT. Traseul oficial TBT Race 2016 nu a fost anunțat încă însă potrivit organizatorilor acesta va avea o lungime similară cu edițiile anterioare, de 45-50 km. Concursul este accesibil tuturor cicliștilor indiferent de experiență cu mențiunea că gradul de dificultate ți-l alegi singur în funcție de viteza cu care parcurgi traseul.

tbt-race-2015-foto-florian-raducanu-nomad-multisport-05

Vom reveni cu detalii despre traseu, pachetul de concurs, posibilități de cazare în case tradiționale săsești și taxa de participare când informațiile vor deveni disponibile.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×