Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.291
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    304.196

Kona Honzo Ti Custom

Autentifica-te  
freeriderro

95 vizualizări

Foarte rar mai auzim de biciclete cu cadru din titan, dar se pare că încă mai există entuziaști ai genului. Kona de față aparține unui membru al Vital MTB, care a publicat câteva fotografii dar și date tehnice despre hardtail-ul din titan, cu roți de 27 plus.

kona-honzo-ti-1Bicicleta este un festin vizual, fiecare culoare pare a se potrivi perfect cu cealaltă, iar țevile subțiri ale cadrului, cu sudurile atât de fine, sunt indicii clare că vorbim despre materiale de calitate. Iar în ceea ce privește echiparea, nu s-a făcut niciun compromis. Rulează cu un sistem de transmisie single speed și nu am cum să nu remarc angrenajul Hope care arată delicios. Nici frânele, tot de la Hope, nu-s mai prejos, modelul E4 din față fiind dotat cu 4 pistoane. Pe spate, tronează modelul X2, tot de la Hope.

S-a optat pentru o anvelopă mai lată pe roata de față, de 3.0 inch, iar pe spate, pentru una de 2.8. Ambele anvelope provin de la WTB, modelul Boss, respectiv Blazer. Cadrul este model 2016, asemenea echipării, iar greutatea de 12.9 kg. O bicicletă pentru poteci agresive, dotată cu o furcă de 130 mm.

kona-honzo-ti-1 kona-honzo-ti-2 kona-honzo-ti-3 kona-honzo-ti-4 kona-honzo-ti-5 kona-honzo-ti-6 kona-honzo-ti-7 kona-honzo-ti-8

Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×