Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.545
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    557.622

Marin Four Corners Elite – oţel şi aspect clasic cu ultimele tehnologii


freeriderro

409 vizualizări

Marin_Four-Corners-Elite_steel-touring-bike-special-edition_completeMarin readuce pe piaţă aspectul clasic şi o schemă de culori retro cu ocazia împlinirii a 30 de ani de producţie. Culoarea rasta este disponibilă doar cu această ocazie şi doar la acest model.

Marin_Four-Corners-Elite_steel-touring-bike-special-edition_red-front-endMarin_Four-Corners-Elite_steel-touring-bike-special-edition_yellow-seatstaysCadrul foloseşte tuburi din oţel Cro-moly Columbus Thron şi are prinderi pentru aripi şi portbagaje atât pe el cât şi pe furcă. Prinderile de etrier sunt de tip PM iar axul roţilor este de tip thru. Culoarea Rasta cu aspect retro are finisaj mat şi este foarte rezistentă. Cadrul are geometria numită de Marin “utilitour” pentru ture lungi cu bagaje: unghiul furcii e de 72 de grade, cel al tijei de şa e de 72+74 grade, headtube-ul e lung, monoblocul e la 70 mm iar chainstay-urile au 450 mm. Cablurile sunt rutate intern.

Marin_Four-Corners-Elite_steel-touring-bike-special-edition_Naild-12-3-9-QR-thru-axle_9-o-clockMarin_Four-Corners-Elite_steel-touring-bike-special-edition_Naild-12-3-9-QR-thru-axle_axleAxul de 15 mm din faţă şi cel de 12×142 mm din spate sunt un model nou de la Naild, 12-3-9, denumirea făcând referinţă la poziţiile levierului în starea deschis, închis şi blocat. Acţionarea acestuia este foarte simplă şi blocarea e foarte sigură.

Marin_Four-Corners-Elite_steel-touring-bike-special-edition_green-dropoutsTransmisia este SRAM Rival 1×11 cu foaie de 38 şi pinioane 10-42 pentru urcări lungi şi grele cu bicicleta încărcată. Roţile au jante WTB KOM i25 cu lăţimea internă de 25 mm, tubeless ready. Pe acestea sunt montate anvelopele WTB Riddler tubeless ready de 45 mm care permit deplasarea pe off-road destul de serios. Pachetul e completat cu ghidon lăţit, pipă asortată, tijă de şa din aluminiu şi şa WTB Volt, ba chiar şi cu un set de pedale platformă subţiri ce permit pedalatul în pantofi normali.

Marin_Four-Corners-Elite_steel-touring-bike-special-edition_rasta-framesetPreţul pentru acest model va fi de 2100 euro.

Mai multe detalii puteţi afla pe pagina producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

 


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...