Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.285
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.137

Inedit! Maraton MTB nocturn la Cluj Starry Night!

Autentifica-te  
freeriderro

77 vizualizări

MoonTimeBike-4Foto: Cristian Vasile, de la RedBull Moon Time Bike

Clujul Pedalează se pare că ne pregătește un eveniment inedit! Pe 17 septembrie se va desfășura Cluj Starry Night MTB Marathon powered by Banca Transilvania and Vodafone este primul maraton adevărat nocturn din România!

Și nu, nu pare să fie vorba de un traseu banal în circuit, de fapt nu pare să fie vorba de niciun circuit care se repetă. Deși pe pagina organizatorilor nu apare încă traseul, am găsit informații că ar putea fi vorba de o tură de 25 km. În ziua dinaintea nopții concursului (ce interesant sună asta) vor avea loc și Campionatele Naționale de Maraton, pe un traseu de 70 km.

Ca de obicei, concursul este însoțit de unul de Trail Running ce folosește părți din același traseu, desfășurat tot noaptea.

Pentru informații suplimentare consultați cât mai des pagina organizatorilor. Nouă ni se pare o idee interesantă și vom încerca să fim chiar prezenți acolo! Dacă obținem informații concrete vom reveni. Înscrierile sunt deja deschise!

Da, poza este de la RedBull Moon Time Bike din Parcul Tineretului, pentru că în afară de acesta și de Mediaș24h nu prea avem alte concursuri de MTB care să se fi desfășurat noaptea.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×