Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.279
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    300.921

Propain prezintă noua versiune a modelului Spindrift

Autentifica-te  
freeriderro

74 vizualizări

Noul Spindrift va avea o cursă de 180mm atât pentru cadru cât și pentru furcă, iar geometria a fost actualizată. În același timp, greutatea bicicletei a fost redusă, pentru o și mai mare distracție pe traseu.

propain-spindrift-2017 Reach-ul este mai mare, la fel și lungimea bicicletei, unghiul seattube-ului este mai drept, iar unghiul headtube-ului mai degajat, specificații care fac din noul Spindrift și o bicicletă potrivite pentru ture. De asemenea, în bikepark, bicicleta se va simți în elementul său. Suspensia spate PRo10 asigură tracțiune mare, rigiditate și sensibilitate chiar și pe denivelările mai mici.

propain-spindrift-2017-1Modelul de bază, Comp, va fi oferit pentru doar 2.399 de euro, având o echipare cu o furcă Rock Shox Yari, amortizor Rock Shox Super Deluxe RC3 și frâne Sram Guide. În colțul opus se află versiunea Race, care pentru 3.999 de euro oferă o transmisie Sram Eagle X01 1×12, frâne Magura MT7, o furcă Fox Float 36 Factory și un amortizor Cane Creek Double Barrel Air.

propain-spindrift-2017-2Greutatea modelului de top ar urma să fie de 13.9 kg, în dimensiunea M, ceea ce reprezintă într-adevăr o valoare de vis și completează tabloul unei biciclete care se anunță a fi perfectă pentru orice activitate și de care sincer, deja m-am îndrăgostit.

via Propain


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×