Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.285
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.138

Asociația Adevărații Veloprieteni organizează Brevetul de 1000 km!

Autentifica-te  
freeriderro

61 vizualizări

Dacă până acum distanțele de parcurs pentru obținerea brevetelor Randonneurs au avut valori acceptabile de 200, 300, 400 și 600 km, a venit și rândul Super Cupei AV-Rovelo 2016 să fie cucerită de cei care vor putea să pedaleze continuu 1000 km!

Super Cupa AV-Rovelo 2016 Brevetul de 1000 km

Acesta este al 5lea brevet organizat de Asociația Adevărații Veloprieteni cu sprijinul ROVELO Biciclete, însă nu este necesar ca participanții să fi parcurs în prealabil celelalte 4 brevete. Totuși este recomandat ca cicliștii să aibă ceva mai multă experiență de data asta și să fi pedalat în prealabil o distanță similară dintr-un singur foc.

Locul de start este Arcul de Triumf, București, sâmbătă 13 august 2016. Întrucât distanța Brevetului de 1000 km este atât de mare ora de întâlnire este 2 dimineața, iar ora de start este 3. Startul va fi deschis până la ora 4 dimineața.

Iată și traseul:

Super Cupa AV-Rovelo 2016 Brevetul de 1000 km

Ruta brevetului este una cu adevărat provocatoare. Cei 1000 km oferă o diferență de nivel de 13.000 m și se va pedala pe cele mai înalte două șosele asfaltate din România, Transfăgărășanul și Transalpina. Datorită distanței atât de mari timpul limită de finalizare a traseului este de 75 ore.

Taxa de înscriere este de 50 lei plătită prin transfer bancar în contul Asociația Adevărații Veloprieteni, cod IBAN RO14INGB0000999904936989, sau de 60 lei plătită numerar la fața locului. După plata online ești rugat/ă să trimiți dovada plății la adresa de mail eumisav2011<at>yahoo.com.

Înscrierile pentru Super Cupa AV-Rovelo 2016 Brevetul de 1000 km se fac doar aici. Cicliștii care participă la cursă trebuie să respecte Regulamentul evenimentului.

Participanții care obțin brevetul, terminând cursa în timpul limită precizat, la finalul acesteia pot comanda contra cost (30 de lei, include și taxa de expediere din Franța) medalia de randonneur pentru brevetul respectiv. Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu şi foaia de parcurs vor fi trimise fiecărui participant pe adresa de email menţionată în formularul de înscriere.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Adevăraţii VeloPrieteni cu sprijinul ROVELO Biciclete și se desfășoară sub egida Randonneurs România, fiind parte a suitei de evenimente organizate sub licenţa Audax Club Parisien din Franţa. Partener media este Freerider.ro.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×