Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.278
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    128.432

Start la înscrieri pentru BikeXpert Alpine Challenge 2016

Autentifica-te  
freeriderro

38 vizualizări

BikeXpert Events anunță pornirea înscrierilor pentru a 3a ediție a maratonului mtb BikeXpert Alpine Challenge. Concursul se desfășoară sâmbătă 10 septembrie, în Subcarpații de Curbură și în Munții Leaota având startul în orașul Pucioasa.

BikeXpert-Alpine-Challenge-2015-02

Evenimentul oferă concurenților mai multe opțiuni pentru traseul de concurs, în funcție de antrenamentul fiecăruia: „Maraton” cu distanța de 72 km și 2300 m diferență de nivel și „Semimaraton” cu un traseu de 39 km și 900 m urcare.

bikexpert alpine challenge 2016Noutatea de anul acesta constă în două trasee pentru copii. Un “maraton” destul de tehnic, de 16 km cu 280 m diferență de nivel, pentru cei cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani (prima și ultima parte din traseul mare) și un XCO în zona de start pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

BikeXpert Alpine Challenge dispune și de o dimensiune caritabilă întrucât o parte din banii obținuți din taxele de înscriere vor fi donați către MagiCAMP,  tabăra specială pentru copii cu afecțiuni oncologice, de lângă Pucioasa.

Înscrierile se fac aici, iar valoarea taxei variază în funcție de data la care s-a făcut plata. Așa că grăbește-te pentru a prinde prețul cel mai mic!


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×