Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.293
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    304.655

Focus Vice: full-suspension pentru debutanți

Autentifica-te  
freeriderro

73 vizualizări

Focus plasează noul full-suspension Vice în categoria consumatorilor debutanți, adică acele persoane care nu vor să investească foarte mulți bani într-o bicicletă capabilă și care doresc un produs ușor de întreținut. În acest sens, noul Vice vine cu un preț de pornire de 1.599 de euro și cu o campanie publicitară cel puțin interesantă.

focus-vice-1 Din datele prezentate, înțelegem că avem de-a face o bicicletă de All-mountain, cu o suspensie de 120mm pentru cadru și 130mm pentru furcă, un unghi al headtube-ului amplasat la 67 de grade, chainstay foarte scurt de 420mm și un reach de 440mm în dimensiunea M. Suspensia spate a fost simplifactă pe cât posibil, pentru a fi cât mai ușor de întreținut, iar cablurile sunt trase prin exterior, pentru a fi ușor de înlocuit, dacă este cazul.

focus-vice-2Versiunea de bază este echipată cu o furcă Rock Shox Silver RL, un amortizor RockShox Deluxe R, transmisie Sram NX și frâne Shimano M396. Va exista desigur și o versiune medie și una scumpă, aceasta din urmă fiind echipată cu Rock Shox Yari RC și frâne Sram Guide R. Prețul va fi de 2.499 de euro.

focus-vice-3

Greutatea medie ar urma să fie de aproximativ 13.8 kg, dimensiunea roții de 27.5 inch, iar lungimea pipei de 50mm. Alte informații urmează a fi făcute publice.

vai Focus

 

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×