Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.278
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    128.431

Andrei Nechita câştigă Road Grand Tour Eroica

Autentifica-te  
freeriderro

101 vizualizări

Probabil cea mai dificilă etapă din istoria de trei ani a Road Grand Tour s-a desfăşurat sâmbătă, 20 august, pe un traseu de 90 de kilometri, cu start din Brezoi şi sosire pe Transalpina, la aproximativ 2150 de metri altitudine. Andrei Nechita (Cycling Team Timişoara) a avut nevoie de doar două ore şi cincizeci şi cinci de minute pentru a termina traseul cu o diferenţă de nivel de aproximativ 2300 de metri, el fiind urmat în ordine de Marius Petrache, campionul naţional en-titre (CSA Steaua) şi de Valentin Pleşea (HC Cycling).

Andrei NechitaCei trei sportivi s-au grupat încă dinainte de Voineasa într-o evadare, Andrei Nechita fiind cel care a reuşit să se desprindă în ultimii şase kilometri de căţărare. De menţionat că este pentru prima dată când traseul de la „Eroica” trece dincolo de Obârşia Lotrului, urcarea prin Pasul Muntinu incluzând şi un kilometru cu medie de 14% care a pus serioase probleme şi automobilelor obişnuiţilor vilegiaturişti.

Mihai Băbăiţă (UC Nantes Atlantique) a câştigat categoria U18, iar la fete s-a impus Monica Serachitopol (HC Cycling Team), cu un timp de trei ore şi patruzeci şi şapte de minute. Road Grand Tour, cel mai mare concurs de şosea din România, se mută în această joi pe circuitul Titi Aur, pentru „One Night Stand), o spectaculoasă cursă eliminatorie, desfăşurată în nocturnă, în care, după ce ne anunţă organizatorul Alex Ciocan, este rândul „motoarelor Hemi” să se ambaleze!


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×