Mergi la conţinut

Freerider

Autentifica-te  
  • postări
    3.126
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    109.074

Innova ITT tubular clincher reinventează tubeless-ul

Autentifica-te  
freeriderro

19 vizualizări

Innova-ITT-integrated-tubeless-clincher-tubular-mtb-tire01De multe ori găsim idei interesante, simple și utile care ne fac să ne întrebăm cum de nu s-a gândit până acum cineva la asta? Din categoria aceasta este și conceptul Innova ITT (Integrated Tubless Tire), un fel de anvelopă clincher tubular. Carcasa anvelopei exterioare se transformă într-un pat de cauciuc ceva mai gros decât o cameră care o închidre fix deasupra marginii anvelopei. Astfel, aceasta poate fi montată pe orice jantă clincher, chiar și hookless, indiferent dacă a fost gândită pentru tubeless sau nou. Avantajele sunt destul de multe.

Innova-ITT-integrated-tubeless-clincher-tubular-mtb-tire02Se montează pe roată, se introduce lichid de etanșare (da, este totuși nevoie de el), se umflă si gata, bicicleta e pregătită.

Innova-ITT-integrated-tubeless-clincher-tubular-mtb-tire03Innova-ITT-integrated-tubeless-clincher-tubular-mtb-tire04Sistemul este disponibil cu patru profile diferite de crampoane, dintre care trei au dimensiuni de nivel ”plus”. Mai ales la anvelopele plus se folosesc presiuni mici, iar cele clincher au șanse mari să iasă de pe jantă sau să se taie la un snakebite. Sistemul ITT este mai protejat la dejantare și la snakebite. Greutatea anvelopelor nu este chiar atât de mare, fiind excelente chiar și pentru concursuri.

Mai multe informații puteți afla pe pagina producătorului.

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×