Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    301.768

O rețea de hoți de biciclete a fost anihilată de Poliție

Autentifica-te  
freeriderro

69 vizualizări

Acum 2 săptămâni, un coleg de serviciu pe care l-am sfătuit la achiziția unei biciclete destul de scumpe pentru un nepasionat îmi dădea de dimineață o veste proastă: i-au furat bicicleta din curtea casei sale din Mogoșoaia (e drept, nelegată), împreună cu bicicletele altor câțiva vecini. L-am sfătuit să nu stea pe gânduri și să meargă urgent să anunțe furtul la Poliție, aceștia neavând de unde să știe că se fură dacă nu îi anunță nimeni.
Zilele trecute colegul mă sună încântat că Poliția a prins hoții iar el și-a văzut bicicleta printre cele recuperate, în poza din ziar, după care a fost și a confirmat faptul și la Poliție (va mai dura un pic până o va recupera fiind necesară pentru anchetă). Iată mai jos știrea originală din ziarul Adevărul, pozele sunt REALE așa că dacă vi s-a furat bicicleta și se află printre ele, mergeți urgent la Poliție!
646x404627x0
Patru bărbaţi care ar fi furat într-o singură lună 16 biciclete din localităţile Chiajna şi Corbeanca au fost prinşi de poliţiştii ilfoveni. Prejudiciul cauzat de suspecţi este de aproape 100.000 de lei, în condiţiile în care una dintre biciclete valora 8.000 de euro.
Cei patru bărbaţi, cu vârste curprinse între 21 şi 47 de ani, sunt bănuiţi de furtul a 16 biciclete. Aceştia, în perioada august –septembrie, ar fi furat din localităţile Chiajna şi Corbeanca 16 biciclete, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. „Cei în cauză ar fi pătruns în curţile imobilelor, fie pe porţi neasigurate, fie prin efracţie, majoritatea faptelor fiind comise pe timpul nopţii”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Ilfov. Surse judiciare au precizat că una dintre biciclete era marca CUBE şi costa 8.000 de euro, în timp ce alte două biciclete costa 15.000 de lei şi 14.000 de lei.
În urma investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că bicicletele ar fi fost vândute în judeţul Constanţa, zece dintre acestea fiind recuperate de către poliţişti. Pe 21 septembrie, cei în cauză au fost prinşi şi duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Ilfov pentru audieri, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×