Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.289
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.621

Decathlon Băneasa reface parcarea de biciclete avariată de o mașină

Autentifica-te  
freeriderro

111 vizualizări

Rastelele de biciclete din fața magazinelor, restaurantelor sau instituțiilor publice încă nu sunt o imaginea des întâlnită prin orașele din România. Însă un magazin cu articole sportive ar trebui să fie printre primele care promovează această idee. Este și cazul magazinelor Decathlon care au o atitudine pozitivă și constructivă în acest sens.

Recent în parcarea din fața magazinului Decathlon Băneasa din București a apărut o parcare nou-nouță pentru biciclete. Și nu orice parcare ci una construită după cele mai noi standarde.

sursa Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti 03Sursa Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti

Avem să-i mulțumim pentru acest lucru lui Bogdan Neagu și Comunității Bicicliștilor din București (CBB), dar și Decathlon și MegaImage care au fost foarte receptivi la idei.

Vechiul rastel din parcarea Decathlon / MegaImage fusese distrus de o mașină care a intrat în el, iar acum cei care veneau pe bicicletă la magazin nu aveau de ce să-și mai lege în siguranță vehiculul.

La vremea respectiva au apărut online o mulțime de discuții aprinse despre situația “neplăcută” din această locație însă Decathlon a fost receptiv și s-a pus pe treabă. Mai mult, reprezentanții CBB și-au oferit ajutorul și au fost invitați la sediu pentru a discuta și face împreună cea mai bună treabă.

A rezultat una din cele mai moderne parcări de biciclete din București. Au fost desființate trei locuri de parcare pentru mașini pe care a fost amplasată această nouă parcare pentru cei mai sportivi dintre noi.

Sursa CBB Sursa CBB Sursa CBB

Noii suporți sunt de tip U construiți din țeavă groasă rectangulară, greu de tăiat și bine fixați în beton. Suporții oferă posibilitatea asigurării bicicletei în două puncte, pentru a-ți lega și cadrul și roțile bicicletei. Nu uita și de șa, poate e mai bine să-i pui un colier cu șurub decât un qick release.

foto adrian avramFoto Adrian Avram

Noua parcare de bicicleta este bine protejată de restul traficului sau mașinile parcate prin bolarzii amplasați acolo unde este nevoie. Însă nu doar Decathlon primește mulțumirile noastre ci și MegaImage întrucât locația este administrată în comun de cei doi.

Sursa: CBB


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×