Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.279
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    301.066

Cheile Nerei – 65 km pe bicicletă

Autentifica-te  
freeriderro

66 vizualizări

Este cunosc faptul că traseul care străbate Cheile Nerei nu este chiar prietenos cu bicicleta. Este îngust, accidentat, expus și nu de puține ori trebuiesc făcute traversări prin apă. Asta nu l-a împiedicat însă pe Moca Paul și Adi Avram să pornească în ceea ce s-a dovedit o adevărată aventură. Iată cum a fost:

“Intr-o vineri am pornit impreuna cu Adi Avram spre Sasca Montana, unde ne-am cazat pentru doua nopti.

Ziua 1:

Sambata dimineata am inceput traseul din Sasca Montana spre La Tunele, de aici am pedalat spre lacul Ochiul Beiului si casacada Beusnita. Dupa o mica pauza am continuat spre Cantonul Damian si Cheile Nerei pana la Sopotu Nou, iar de aici pe drumul judetean la Sasca Montana.

Traseul fiind destul de dificil mai ales partea din chei, deoarece au fost multe portiuni in care am carat bicicleta in spate pentru ca erau foarte multi pomi cazuti, a trebuit sa traversam raul prin apa, am mers pe lanturi si erau destul de multe zone cu poteci foarte inguste pline de bolovani.

In total am pedalat ~65 km.

Ziua 2:

Ziua de sambata fiind destul de dificila deoarece traseul ca dificultate a fost peste asteptari, duminica am ales sa ne relaxam putin. Am gasit in zona: trenul Oravita – Anina pe una din cele mai vechi cai ferate montane din Europa si cascada Bigar.”


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×